Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Бывалые, посоветуйте добровольцу (або як салага пішов на війненьку 🙂).

• Автор теми Автор теми @lien
  • Дата створення Дата створення
Ой, я ж вам комплемент написала, а вы как-то строго отреагировали. 😊
Та я взагалі по життю суворий 😁, але тут мав на увазі тренування. Якщо людина не повне гальмо і повторить щось 100500 разів - він буде добре робити що завгодно.
Було б бажання 🫠.

ипать, мало ли, была мысль, как вариант, спиздили с местного краеведческого музея, заместь унитаза
а еще что то подобное находили? ну там маузеры или сабли времен басмаческих войн?
Ще бачив у наших "пилу Гітлера" MG-42 та кулемет Максима 🙂.

IMG_20220812_122345.webp

IMG_20220812_101342.webp

ипать, мало ли, была мысль, как вариант, спиздили с местного краеведческого музея, заместь унитаза
а еще что то подобное находили? ну там маузеры или сабли времен басмаческих войн?
Ще, коли сиділи на П.Салтівці, в березні 22, в одній розстріляной квартирі знайшов справжню козацьку шаблю. В доброму стані, важка.
Сховав її за шафою, щоб не спіздили 🙂.
Може і досі там лежить, якщо ту квартиру повністю не розвалили.

Ще бачив у наших "пилу Гітлера" MG-42 та кулемет Максима 🙂.
ТРО отримували і ДП-шки, і Максими. Пишуть, що надходили до нас Zastava M53 (югославський під 7,92х57, як у МГ-42), МГ-3 під натівський 7,62 теж є.

ТРО отримували і ДП-шки, і Максими. Пишуть, що надходили до нас Zastava M53 (югославський під 7,92х57, як у МГ-42), МГ-3 під натівський 7,62 теж є.
О, точно - ще Дегтярь у нас з початку був. Я з нього сошки на снайперку ставив по безнадьогє 😁.

Тут у деяких сумніви виникають, на мій рахунок, тож, докладаю: я зараз вдома, в Харкові, дуже відважно воюю на папіровому фронті. Бо мій звід переводиться в іншу частину. Ті, хто переводився, знають, як це нелегко і довго.

Знаю, напишете, що не треба виправдовуватись, але я просто вношу ясність, бо у мене сьогодні більш-менш норм настрій.
І подякуйте, що мені зараз бухати не можна, бо все було б набагато веселіше 😈.

We will break through! 💪🇺🇦

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Тут у деяких сумніви виникають, на мій рахунок, тож, докладаю: я зараз вдома, в Харкові, дуже відважно воюю на папіровому фронті. Бо мій звід переводиться в іншу частину. Ті, хто переводився, знають, як це нелегко і довго.

Знаю, напишете, що не треба виправдовуватись, але я просто вношу ясність, бо у мене сьогодні більш-менш норм настрій.
І подякуйте, що мені зараз бухати не можна, бо все було б набагато веселіше 😈.
Напишемо-напишемо. Вдалого та скорішого переводу!

Вибачте, якщо якісь фото повторюються - вже не пам'ятаю, які викладував.

А, зрозумив, ви про надувашку на фото 🙂.
Добра штука, але трошки хрустить.

Назад
Зверху Знизу