Вы сможете увидеть хозяйственную часть курорта Буймеровки, посетить рабочую столовую с дегустацией, а также увидеть общежитие, где проживают сотрудники курорта и приглашенные аниматоры и музыканты.
На самом деле даже если хотя бы на момент этой экскурсии в Буймеровке наведут порядок - это уже достижение. Дорогое руководство Спа-курорта Буймеровка, делайте все то, что вы собираетесь сделать для экскурсии, каждый день, и люди к вам потянутся )))
Естественно, есть недовольные из бывших сотрудников и приглашенных на Новый год, бывшим руководством, непрофессионалов.
Ох, не людлю я рассказывать, что и где я делала... ой, как не люблю... ну блин, вынуждаете! Я лично работала в Харьковском Центре Досуга Молодежи, где занималась написанием, организацией и проведений мероприятий ГОРОДСКОГО уровня; где, плюс работая ведущей, держала людей численностью в 10 тыс. чел. (мероприятия на Каскаде в парке Шевченко); была администратором концертов, в которых участвовали 50 наименований артистов. Участвовала в организации мероприятий: сникерс урбания, день мороженного, день молодежи, концерты квн, день независимости и т.д. Со своими ребятами (и каждый в отдельности в разное время) делали рекламные акции: МКС, МТС, стоматологической клинике "Жемчуг", сети ювелирных магазинов "Золотой Оскар", ТМ "Рогань", аквапарку "Джунгли" и др. Девушка, которая была главной по работе с детьми , - педагог по образованию, 4 года работала в пионерском легере. Так вот, прошу прощения, но кого вы только что назвали непрофессионалом? Блин, терпеть не могу так выставляться, но реально вынудили! Где-то уже писала: нигде из вышеперечисленных мест меня ни разу не называли непрофессионалами! Вы наняли людей за небольшую по общим меркам зарплату, не выплатили ее, да еще и недовольны.
Еcли я правильно понял, Вы - новое руководство(команда), настаиваете на том, что предыдущее руководство до 1 декабря пригласило непрофесионалов, а вы за месяц не проверили новогоднюю программу ??? это есть ваш профессионализм ???
С нами договор был подписан 18 декабря 2008г.
Чтоб не быть односторонней, выкладываю переписку с ребятами, которых в Буймеровке все устраивает (требования у всех разные). Как всегда есть довольные, а есть недовольные, вопрос только в том, в каком соотношении.
КАТЮША: "Привіт колеги-аніматори-обніматори))))) Пишу вам з Буймерівки. Всим серцем люблю це місце і людей, які тут працюють. Працюю тут періодично , вперше приїхала в лютому 2008 року. Завжди отримувала зарплатню вчасно і без проблем. Ми з друзями проводили кучу шоу програм і проблем було мало, можна сказати не було. Всі щасливі всим подобається. Ми живемо в таких умовах...Так, але ми ж працювати приїхали, тим паче що ми туристи, добре, хоч не в наметі)))))Доречі, зараз тут дуже кльове опалення, співчуваю, що не пощастило з холодами.
Щодо ваших коментів.Я вас розумію і співчуваю. Тому що ви дійсно відмовились від усих пропозицій на НР, від друзів і родини і поїхали заробити , а тут облом.Тут правда мені шкода(((((( Адже 13 грудня наша команда відмовилась працювати на новий рік, у звязку з тим, що ми зібрались тусити в Одесі з друзями. Отак нас вберегла доля від душевних растройств

))))
Завжди поважала людей, що відстоюють свою думку, бажаю успіхів.
Але своїм чорним піаром на Буймерівку ви можете вплинути хіба що на тих людей, хто тут не був.А нам(Харків, Суми) тьфу-тьфу-тьфу все подобається

))))))"
МОЙ ОТВЕТ: "Привіт, Катюша! Як на мене, ви (вже спілкувалась з Дмитром) даже позитивні і хороші люди!
Та все ж, судячи з нашого листування, ви трохи недооціюнюєте свою роботу. Кожна робота має оплачуватись! Той факт, що ви показували КВН - це теж робота, те, що ви пишете сценарії - теж робота.
Але справа не в тому. Домовились ви робити все і отримувати лише за проведення анімаційної программи - це суто ваша справа. У нас же в угоді було прописано, що ми робимо конкретну роботу і отримуємо конкретну заплатню. Якщо когось щось не влаштовувало, можжно було не погоджуватись. Але начальство дало згоду. Ми всі пункти договору зі свого боку виконали, а от всіх грошей не отримали.
І щодо умов проживання. Кожен работодавець зобовязаний надати хороші умови для роботи! Це закон України. Ми знаємо свої права. А коли після роботи три людини лежить з бронхітами, а для анімацій нема оговорених заздалегідь знарядь, то це вже неповага до персоналу!
Ця дискусія не має сенсу. Вам подобається, а ми вважаємо, що це неприпустимі умови для праці (принаймі за 5 років роботи я на таке натрапляю вперше).
Щасти вам, друзі аніматори! Залишайтесь такими ж позитивними! Хай хоч комусь "Буймеровка" принесе задоволення!"
КАТЮША: "*****!!!Я рада,що ви настільки адекватні і неагресивні. Дякую за кльову відповідь.моє серце спокійне. Тікаю, адже діти не чекають))))"