Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я всего лишь уважаю решение суда.
Видимо имеет, по просьбе Европарламента и Президента Януковича к 9 Мая. При Ющенко Печерский суд тоже многое на себя брал, теперь видимо эти функций отойдут к Донецкому.]Окружной суд имеет право отменять Указы президента, пусть даже бывшегоИли его решения действительны лишь в пределах его (суда) юрисдикции?
Видимо имеет, по просьбе Европарламента и Президента Януковича к 9 Мая. При Ющенко Печерский суд тоже многое на себя брал, теперь видимо эти функций отойдут к Донецкому.
Волошин Августин Іванович 15 березня 2002 Орден Держави указ Президент Карпатської України у 1939 році (посмертно)
Берест Олексій Прокопович *9 березня 1921, Горяйстівці — †4 листопада 1970) 6 травня 2005 Золота Зірка указ Лейтенант, ****женець села Горяйстівка Охтирського району Сумської області (посмертно) лейтенант Червоної Армії, що встановив, разом з М. Єгоровим та М. Кантарією, Прапор Перемоги на даху німецького Рейхстагу о 21.50 30 квітня 1945.
Васи́ль Семе́нович Сту́с (*6 січня 1938 с. Рахнівка Гайсинського району Вінницької області — †4 вересня 1985, концтабір біля с. Кучино, Пермської області) 26 листопада 2005 Орден Держави указ Поет-правозахисник (посмертно)
Ващук Микола Васильович (*1959 — †1986) — командир відд. 6-ї самостійної воєнізованої пожежної частини з охорони міста Прип'ять. Герой України (з удостоєнням ордена "Золота Зірка", 21.04.2006).
Ігнатенко Василь Іванович (*13 березня 1961 — † 13 травня 1986) — командир відд. 6-ї самостійної воєнізованої пожежної частини з охорони міста Прип'ять. Герой України (з удостоєнням ордена "Золота Зірка", 21.04.2006).
Василишин Михайло Іванович 3 травня 2006 Золота Зірка указ Воїн-кулеметник, ****женець села Спас Рожнятівського району Івано-Франківської області (посмертно)
Тішура Володимир Іванович 21 квітня 2006 Золота Зірка указ Старший пожежник 6-ї самостійної воєнізованої пожежної частини по охороні міста Прип'яті,(посмертно)
Титенко Микола Іванович 21 квітня 2006 Золота Зірка указ Пожежник 6-ї самостійної воєнізованої пожежної частини по охороні міста Прип'яті (посмертно)
Лелеченко Олександр Григорович 21 квітня 2006 Золота Зірка указ Заступник начальника електричного цеху Чорнобильської АЕС (посмертно)
Шапіро Анатолій Павлович 21 вересня 2006 Золота Зірка указ Командир окремого стрілецького батальйону 100-ї стрілецької дивізії, учасник визволення концентраційного табору Аушвіц 27 січня 1945 року (посмертно)
Гірник Олекса Миколайович 18 січня 2007 Орден Держави указ Політв'язень радянських часів (посмертно)
Кузьма Миколайович Дерев'янко (*14 листопада 1904 — †30 грудня 1954) — український радянський військовий діяч, Герой України, генерал-лейтенант. 7 травня 2007 Золота Зірка указ Генерал-лейтенант (посмертно)
Володи́мир Миха́йлович Івасю́к (*4 березня 1949, Кіцмань, Чернівецька область — †24/27 квітня[1] 1979, Брюховицький ліс під Львовом) — український композитор і поет. Герой України (2009, посмертно).
Столько лет жили без Бандеры, его только упоминали как отрицательную личность в историй, думаю и сейчас без него проживем.
кайло тока по ящику видел![]()
я с вас смеюсьОтмена юридически справедлива.
Дальновид сказав(ла):Нацики вой подымут, а Янукович в очередной раз пойдет у них на поводу
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
«Мое решение не было случайным. Оно базировалось на выводах ученых - историков и исследователей архивов.
Павлик Морозов- это тот же Мазепа, только ростом поменьше.Да? Без Бандеры жили? Но с кем-то же вы жили? С кем? С павликами морозовыми?
А не могли бы Вы, уважаемый (в некоторых кругах), привести здесь хотя бы одну ******скую награду, выданную С.Бандере? Я знаю, что всю войну он просидел в фашиском концлагере, может эту награду Вы имеете в виду?Уважаемые граждане, чего вы возмущаетесь? Бандеру лишили только звания Героя Украины, ******ких наград его никто не лишал.
Боже, избавь нас от невежд и крикуновПавлик Морозов- это тот же Мазепа, только ростом поменьше.
есть такой пункт -аннуляция. Аннуляция - это когда "не действительно". Даже не нужно признавать не законнымИ шо?
Положення про нагороду
...
5. Ніхто не має права позбавити особу, якій присвоєно звання «Герой України», його нагороди.
...
кстати да!НЕ ТУ СТРАНУ НАЗВАЛИ ГОНДУРАСОМ...
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не ту страну назвали Гондурасом, не тех «героев» сделали людьми
есть такой пункт -аннуляция. Аннуляция - это когда "не действительно". Даже не нужно признавать не законным![]()