А Ви дійсно розумієте в що ви пробуєте "вляпатися" купуючи американське бите авто як перше авто??? Запчастини від європи можуть не підійти. Вам прийдеться перезнайомитися з майстрами наступних професій: рихтовщик, фарбувальник, автомеханік, автоелектрик, автодіагност і інші... Розібратися як шукати запчастини саме до вашого авто по VIN і розуміти де їх замовляти + доставка з США зачастую місяць+.
В мене на Sonata YF( наприклад) похрустує граната( ШРУС, Shaft Axle Assy). Я, знявши оригінальну, не зміг підібрати ідентичну з жодного європейського авто в кількох магазинах. Як наслідок замовив в США цілу піввісь( бо окремо то не продається). Доставка 30-45 днів. Не хотів паяти бампер то купив новий від європейки на exist. Став ОК + решітка радіатора підійшла ОК( куплена оригінальна в США). Не підійшла решітка бампера і протитуманки. Фара від європейки теж не підійшла, купував у США. Таких моментів випливо добрий десяток.
Переконаний, що в кожного хто привіз авто з США для себе( і ремонтує його руками а не "ногами" на продаж) має свою цікаву історію по відновленню авто.
Думаю, якщо брати перше авто "биток з США" то вам буде доволі складно самостійно тим займатися. Шукайте кума-брата-свата або товариша який непогано розбирається з автомобілями і зможе вам допомогти.