Авто из США

• Автор теми Автор теми ujn
  • Дата створення Дата створення
ты можешь ходить хоть в трусах на работу.
Давай ти не будеш казати що мені робити, а я не буду казати куди тобі йти:пиво:
так в том-то и дело, что я не хочу "дивиться" куда мне ехать. Я сел и поехал куда надо, не озабочиваясь, хватит ли заряда электроакум или дорожного просвета
А нахера ти тоді дивився на мустанг ? :confused:Тебе що з зав'язаними очима до нього підвели? Дивись Ford F-150 Nitemare.

Но сразу видно что по работе ты машиной не ездишь- иначе как отвезти бухгалтерию в банк или получить посылку в НП и думать как ее запхнуть - ты никогда не озадачивался
Ну от все ти бачиш :іржач: Я не торговий агент, не водій-експедитор служби доставки, бухгалтеру виділяю службове авто для банку, свої посилки з НП всі влазили в муст, правда набори меблів я через НП не замовляв, а для службових "посилок " є "пиріжок" або МАН-пятитонник.
Якщо б мені , наприклад, була потрібна машина для роллона чи квотера то дивно було б її шукати серед дизельних рено кенгу або форд транзит.
.

Ну от все ти бачиш :іржач: Я не торговий агент, не водій-експедитор служби доставки, бухгалтеру виділяю службове авто для банку, свої посилки з НП всі влазили в муст, правда набори меблів я через НП не замовляв, а для службових "посилок " є "пиріжок" або МАН-пятитонник.
Якщо б мені , наприклад, була потрібна машина для роллона чи квотера то дивно було б її шукати серед дизельних рено кенгу або форд транзит.
.
иметь такую недоделанную машину (единственную)- это расписаться в собственной неполноценности. Это как человек -однорукий калека. Вроде как и машина есть, а родственников на вокзал не могу отвезти, у меня машина двухместная :D а родичи думают от еб...ко у нас:D
И я в здравом уме и твердой памяти никогда не заведу такую машину единственной в семье, ибо мне на мою семью не наплевать

АВТО ИЗ США ?? Кто хочет заработать на нелогичном законе?Все о подушках безопасности и сертификации.

иметь такую недоделанную машину (единственную)- это расписаться в собственной неполноценности. Это как человек -однорукий калека. Вроде как и машина есть, а родственников на вокзал не могу отвезти, у меня машина двухместная :D а родичи думают от еб...ко у нас:D
И я в здравом уме и твердой памяти никогда не заведу такую машину единственной в семье, ибо мне на мою семью не наплевать

Помоему в своей неполноценности расписывается тот, кто выдаёт такие умозаключения)

Вроде как и машина есть, а родственников на вокзал не могу отвезти, у меня машина двухместная :D а родичи думают от еб...ко у нас:D
А ти ще й "таксувати" або "підтаксовувати" збираєшся. Єб...ко, по ходу, хтось інший. На вокзал можна родичів і на таксі відправити і якщо вони для тебе дуже близькі , то можна і оплатити за таксі.
Ну а на рахунок сім'ї, в моєму випадку це я з жінкою. Діти дорослі з внучкою живуть окремо, мають власне авто. Мама живе окремо.
Не подобається Ford F-150 Nitemare , дивисьTorsus Praetorian 4х4. Під твої всеохоплюючі задачі (авто на всі випадки життя) підійдуть обидва, тільки перший ще швидко їздить, а в другому можна половину села на вокзал відвезти разом з чемоданами.

А ти ще й "таксувати" або "підтаксовувати" збираєшся.
а с чего ты решил что я таксовать буду? :) шопопало. Где логика, причинно-следственная связь?
На вокзал можна родичів і на таксі відправити і якщо вони для тебе дуже близькі , то можна і оплатити за таксі.
можно, но не нужно
Ну а на рахунок сім'ї, в моєму випадку це я з жінкою. Діти дорослі з внучкою живуть окремо, мають власне авто. Мама живе окремо.
ну хорошо, приедешь в садик/школу внучку забирать, а там еще родители знакомые, я обычно подвожу, а ты как себя ведешь?:)
Я могу понять когда единственной машиной Мустанг у молодого чувака, которому "плевать как там на задних сиденьях", хотя как плевать если ты в ответе за тех кого возишь, хотя судя по твоим оправданиям ты уже на своей шкуре ощутил что сделал ошибку

ну хорошо, приедешь в садик/школу внучку забирать, а там еще родители знакомые, я обычно подвожу, а ты как себя ведешь?:)
Я могу понять когда единственной машиной Мустанг у молодого чувака, которому "плевать как там на задних сиденьях", хотя как плевать если ты в ответе за тех кого возишь, хотя судя по твоим оправданиям ты уже на своей шкуре ощутил что сделал ошибку
Ще раз, я живу зі своєю дружиною ОКРЕМО від дітей (в іншому районі міста). Тобто сім'я у нас з двох чоловік. Вожу себе і жінку (і то тільки з роботи, початок роботи у нас досить різний). Внучку декілька раз , на прохання дочки(не встигала), забирав з садочка. В мене немає "знайомих батьків" в садочку онучки, вони є хіба що в моєї дочки і зятя (які живуть окремо).
В зв'язку з короновірусом, а саме щоб співробітники фірми менше користувалися громадським транспортом, я в тому числі підвожу на роботу та з роботи співробітників( кому по дорозі). Тому останні майже чотири місяці задні сідушки( а одна задня в 90% робочих днів) зайнята постійно. Можливо співробітникам там менш комфортно ніж, скажімо в Кемрі чи Пасаті, але мене це не дуже хвилює.І взагалі позаду комфортго зі зростом до , орієнтовно, 160см. Так , як і в любу купешку, доступ до задніх місць трохи "затруднений". Тому для сім'ї з зовсім маленькою дитиною не підходить. А внучці(4роки) навпаки "в кайф" "сунути переднє крісло на електроприводі" і залазити назад. До того юзав 8років ПроСід (купешку). Машина в першу чергу для мене та дружини (в другу чергу). Нам суперкомфортно в салоні.
І які "оправдания", я машиною задоволений на всі 1000%. Мене в ній влаштовує все. І я її експлуатую кожен день , 95% міський цикл з нечастими виїздами на природу(в жінки "скользящий" графік роботи), але не в "єбеня". Для "єбеней" я б дивився Вранглер.

Я могу понять когда единственной машиной Мустанг у молодого чувака, которому "плевать как там на задних сиденьях"
Будет мне 50 лет и будут у меня взрослые дети - мне тоже будет плевать, как там на задних сиденьях :)
Если кто-то очень хочет что б я его подвез - пожалуйста, залазийте на здоровье :D
Мене в ній влаштовує все. І я її експлуатую кожен день , 95% міський цикл з нечастими виїздами на природу(в жінки "скользящий" графік роботи), але не в "єбеня". Для "єбеней" я б дивився Вранглер.
Все правильно. Не каждый живет в ****, где нужен высокий паркетник, не каждый ездит на рыбалку, где нужен полный привод лазить по ****ам. И не каждый имеет привычку развозить тещу и всех знакомых, которых встретит. У меня в сарае тоже задний диван 99% времени пустует, если б его вообще не было - я особо не расстроюсь.

В зв'язку з короновірусом, а саме щоб співробітники фірми менше користувалися громадським транспортом, я в тому числі підвожу на роботу та з роботи співробітників( кому по дорозі). Тому останні майже чотири місяці задні сідушки( а одна задня в 90% робочих днів) зайнята постійно. Можливо співробітникам там менш комфортно ніж, скажімо в Кемрі чи Пасаті, але мене це не дуже хвилює.І взагалі позаду комфортго зі зростом до , орієнтовно, 160см. Так , як і в любу купешку, доступ до задніх місць трохи "затруднений".
Это же прекрасно
Отличный повод брать на борт только миниатюрных стройных колежанок :D

Купешечка это такой удобный кузов, когда в одной ситуации сзади может влезть две-три туши, а в другой можно отморозиться - сорри, я б со всей душой, но куда я вас, не назад же :D

• Це лайк!
Реакції: ujn
***** вы тут развели ***ню.... я так понимаю что некоторые даже не имея детей в доме держат детские сидения для унитаза и пару горшков. а вдруг гости прийдут с детьми.....

можно бы было предъявлять претензии, к авто 2-х местному, а-ля bmw z, miata, smart for 2,.... но тут таки 4 местное авто... я во времена молодости на Таврии служебной катал, 2х дверной, вот ни разу теснота или неудобный доступ не были причиной что кто-то балом покривил.

Будет мне 50 лет и будут у меня взрослые дети - мне тоже будет плевать, как там на задних сиденьях
так не в возрасте дело, а в отношении.
можно бы было предъявлять претензии, к авто 2-х местному, а-ля bmw z, miata, smart for 2,.... но тут таки 4 местное авто... я во времена молодости на Таврии служебной катал, 2х дверной, вот ни разу теснота или неудобный доступ не были причиной что кто-то балом покривил.
ты там сидел сзади? там сидеть невозможно, там можно полу-лежать. одному. Или быть трпасликом. В Таврии в этом смысле намного лучше, у меня была, даже венок на крыше возил, но это ж все по-молодости, по безденежной безнадеге, а тут другой случай- сами себе проблемы создают люди еще и тащатся от этого:D

сами себе проблемы создают люди еще и тащатся от этого:D

Какие проблемы? Не все люди таксистами у своих родственников работают. У меня кроссовер, но процентов 90 времени я езжу сам, остальное время вдвоем. За полгода сзади 1 раз был пассажир. Сам бы с удовольствием ездил на купе, но мне нужен был полный привод и клиренс, потому что зимой никто дороги не чистит

сами себе проблемы создают люди еще и тащатся от этого:D

Больше похоже на их проблемы в ваших глазах. Ну купил человек себе, подходит ему и все нравится и хорошо, кому то не подходит (я например купе планирую продавать как раз, т.к. мне не подходит уже) - ну и тоже хорошо, пусть берет что больше подходит

Не все люди таксистами у своих родственников работают.
таксисты за свою работу берут деньги, ты с родственников тоже? смысла нет с тобой продолжать...
Больше похоже на их проблемы в ваших глазах.
та мне до сраки на чем они ездят, я тут написал что там сидеть невозможно- так сразу поименный состав семьи выложили и возраст всех родственников:)

та мне до сраки на чем они ездят, я тут написал что там сидеть невозможно- так сразу поименный состав семьи выложили и возраст всех родственников:)
:рл: Це щоб тобі "тугому" зрозуміліше було, бо інакше - то кліренса невистачає, то місця позаду, то з НП шафу в нерозібраному виді не забереш(спокійно- жарт), то "родичів" на вокзал не можна відвезти, то якихось дядьок-тьотьок незнайомих мені з садочка-школи підібрати ( вони ж пішки ходять напевне), то медведі в цирку також на мотиках їздять і це нічого не значить і т.д. і т.п. ..:браво:
Ще раз, сім'я з ДВОХ людей "пересувається" комфортно (ІМНО) містом кожен день, час від часу їздить "на пікніки" (вдвох, втрьох, деколи вчотирьох) в "окультурені" місця за містом(з альтанками і мангалами, не в "дику природу в єбеня"). Кліренсу і комфорту для цього вистачає.

Назад
Зверху Знизу