многа букв
гм...
По-перше, мені не вистачило листівок. Звісно не всі можуть писати листівки, комусь не подобається писати листівки. Але все ж листівки роблять настрій. Перевірено на собі. Тому було б побажання для всіх учасників гри, передивитись на своє ставлення до святкових листівок.
По-друге. В минулій грі в нас не було одного фотозвіту. Схоже, що учасник образився на свій подарунок і вирішив нас покинути... В цій грі я не дорахувався двох фотозвітів...
Ось не знаю, що робити з штрафниками
Третє. В цій грі, на етапі гри, ми втратили двох учасників. Один надіслав ділдо і попав в блек-лист АДМ. Інша щезла від слова зовсім. Вимкнений телефон, не з'являлася на форумі, немає зв'язку по фейсбуку... Знаю, що вона пов'язана напряму з АТО. Хоча б з нею нічого не трапилось. Але як страхуватись від цього в майбутньому?

Чи все ж хай буде так як є...
Четверте. Найголовніше.
В минулій гри деякі учасники проігнорували терміни встановлені ведучим стосовно часу відправлення подарунків. В результаті, один подарунок не встиг дійти до Нового Року. І, якщо мене не підводить пам'ять, ще декілька були на грані фолу.
Але АДМ цього року взагалі проявили суцільну зневагу по відношенню до термінів, які встановив ведучий. Як результат, два подарунки взагалі були відправленні!!! після Нового Року.
Ні, я звісно розумію, домашні клопоти, невідкладні проблеми, термоядерний вибух, тощо. Всі причини поважні. Але... Це все відмовки. Якщо задати собі питання, чому я не зміг надіслати подарунок раніше, я ось впевнений, що знайдеться відповідь, що всі поважні причини не такі вже й поважні...
І ось стосовно четвертого. Мені більш за всього хочеться почути:
- можливо ми запізно починаємо АДМ?
Тачто, наприклад, дійшла висновку, що АДМ слід розпочинати на початку листопада, а кінцевим терміном вказувати 15 грудня.
Я ось думаю, що даремно я її не послухав свого часу в цьому.
Моя пропозиція: починаємо АДМ на початку листопада, рендом першого грудня, подарунки до 18-го. Можливо при такому розкладі подарунки зможуть дійти до своїх адресатів до 31-го грудня?
У католиків взагалі прийнято подарунки надсилати в Різдвяну ніч, можливо нам слід в них цьому повчитись?!!