Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Анонимные Деды Морозы - 2017

• Автор теми Автор теми Geralt z Rivii
  • Дата створення Дата створення
а какой смысл точно указывать что конкретно дарить и даже где это купить? :confused:
По идее это должно быть сюрпризом, неожиданностью..в противном случае проще пойти и самому себе купить что надо, а не заказывать это АДМ, а потом обижаться что тот не угадал с цветом, количеством и фактурой или не там купил, где заказывалось
Согласна, фигня какая то получается

Да ладно,это личное дело каждого,кому сюрприз,а кому *******.Если есть для человека кайф в этой игре,добро пожаловать!!!
Просто левошарные и правошарные думают по разному и не всегда могут друг друга понять....отсюда и непонятки по подаркам.

Наивно предполагать, что всё в этом мире существует для того, чтобы оправдывать ваши ожидания Банальная истина гласит: "Чтобы не разочаровываться - не нужно очаровываться".
Эта фраза целиком и полностью отвечает моим представлением об этой игре. А так же на ваш пост с претензией на не понравившиеся подарки.

многа букв

Интересно Ваше мнение...
гм...

По-перше, мені не вистачило листівок. Звісно не всі можуть писати листівки, комусь не подобається писати листівки. Але все ж листівки роблять настрій. Перевірено на собі. Тому було б побажання для всіх учасників гри, передивитись на своє ставлення до святкових листівок.

По-друге. В минулій грі в нас не було одного фотозвіту. Схоже, що учасник образився на свій подарунок і вирішив нас покинути... В цій грі я не дорахувався двох фотозвітів...
Ось не знаю, що робити з штрафниками :незнаю:

Третє. В цій грі, на етапі гри, ми втратили двох учасників. Один надіслав ділдо і попав в блек-лист АДМ. Інша щезла від слова зовсім. Вимкнений телефон, не з'являлася на форумі, немає зв'язку по фейсбуку... Знаю, що вона пов'язана напряму з АТО. Хоча б з нею нічого не трапилось. Але як страхуватись від цього в майбутньому? :незнаю:
Чи все ж хай буде так як є...

Четверте. Найголовніше.
В минулій гри деякі учасники проігнорували терміни встановлені ведучим стосовно часу відправлення подарунків. В результаті, один подарунок не встиг дійти до Нового Року. І, якщо мене не підводить пам'ять, ще декілька були на грані фолу.
Але АДМ цього року взагалі проявили суцільну зневагу по відношенню до термінів, які встановив ведучий. Як результат, два подарунки взагалі були відправленні!!! після Нового Року.
Ні, я звісно розумію, домашні клопоти, невідкладні проблеми, термоядерний вибух, тощо. Всі причини поважні. Але... Це все відмовки. Якщо задати собі питання, чому я не зміг надіслати подарунок раніше, я ось впевнений, що знайдеться відповідь, що всі поважні причини не такі вже й поважні...

І ось стосовно четвертого. Мені більш за всього хочеться почути:
- можливо ми запізно починаємо АДМ?
Тачто, наприклад, дійшла висновку, що АДМ слід розпочинати на початку листопада, а кінцевим терміном вказувати 15 грудня.
Я ось думаю, що даремно я її не послухав свого часу в цьому.
Моя пропозиція: починаємо АДМ на початку листопада, рендом першого грудня, подарунки до 18-го. Можливо при такому розкладі подарунки зможуть дійти до своїх адресатів до 31-го грудня?
У католиків взагалі прийнято подарунки надсилати в Різдвяну ніч, можливо нам слід в них цьому повчитись?!!

Моя пропозиція: починаємо АДМ на початку листопада, рендом першого грудня, подарунки до 18-го. Можливо при такому розкладі подарунки зможуть дійти до своїх адресатів до 31-го грудня?
Согласна. Думаю начинать сборы надо 1 ноября, а подарки отправлять до середины декабря. Так ещё никто не будет критично занят новогодними приготовлениями и сможет должное внимание уделить подготовке и отправке подарков.

Почему бы не использовать игру в АДМов как возможность получить конкретный подарок, которому точно будешь рад?

Прошу прощения, что бесцеремонно влезаю в ваш разговор, но не кажется ли вам, что меркантильности не место в игре, где главная цель - подарить кому-то немножко праздничного настроения?
Ведь не зря же эта игра проводится в канун Нового года, а участники примеряют на себя роль деда Мороза?

• Це лайк!
Реакції: Tori
не кажется ли вам
Абсолютно :)

где главная цель - подарить кому-то немножко праздничного настроения?
Не знаю, как вам лично или как другим, но мне не доставит ни капли праздничного настроения подарок, который пришелся не по душе лично мне, не факт, что и другим тоже. Вкусы разные у всех. И не зря же ввели правило такое в игре: перечислять желаемое в качестве подарка и не желаемое.

Ведь не зря же эта игра проводится в канун Нового года, а участники примеряют на себя роль деда Мороза?
Вы, наверное, в детстве Деду Морозу подарков не заказывали ;)

Абсолютно :)

Не знаю, как вам лично или как другим, но мне не доставит ни капли праздничного настроения подарок, который пришелся не по душе лично мне, не факт, что и другим тоже. Вкусы разные у всех. И не зря же ввели правило такое в игре: перечислять желаемое в качестве подарка и не желаемое.

Вы, наверное, в детстве Деду Морозу подарков не заказывали ;)

А не вам ли случайно дилдо достался?
Это многое объясняет.

Третє. В цій грі, на етапі гри, ми втратили двох учасників. Один надіслав ділдо і попав в блек-лист АДМ. Інша щезла від слова зовсім. Вимкнений телефон, не з'являлася на форумі, немає зв'язку по фейсбуку... Знаю, що вона пов'язана напряму з АТО. Хоча б з нею нічого не трапилось. Але як страхуватись від цього в майбутньому?
Никак ... Игра построена только на доверии и сознательности каждого участника.

Назад
Зверху Знизу