4000 грн на місяць

Андрій Луганський

• Автор теми Автор теми centos
  • Дата створення Дата створення
Різниця величезна - дехто на форумі днями сидить, а дехто створює контент, за той же самий час. Буває, звісно, і безтолковий контент, але не у випадку інформаційної війни.

Открою тайну: 99% UGC = дерьмо. Что такое UGC - ты в курсе? Т.е. твой блогер скорее всего дерьмо выпускает.

Открою тайну: 99% UGC = дерьмо. Что такое UGC - ты в курсе? Т.е. твой блогер скорее всего дерьмо выпускает.
Прикро, що дивишся тіки лайно. Я, наприклад, передивився купу технічного матеріалу (хоча віддаю перевагу літературі), зустрічав цікаві доповіді блогерів про їхні мандри, тощо. У часи війни політичний контент взагалі дуже важливий, особливо, коли йде мова про гібридну війну.
Але кожен має свій вибір.
Повторювати байку про мух та бджіл, сподіваюсь, немає потреби?

Прикро, що дивишся тіки лайно. Я, наприклад, передивився купу технічного матеріалу (хоча віддаю перевагу літературі), зустрічав цікаві доповіді блогерів про їхні мандри, тощо. У часи війни політичний контент взагалі дуже важливий, особливо, коли йде мова про гібридну війну.
Але кожен має свій вибір.
Повторювати байку про мух та бджіл, сподіваюсь, немає потреби?

Я еще раз тебе напишу: блогер=бездельник. Большинство блогеров создают гавно.

Еще два ролика от этого интеллигентного,образованого и умнейшего парня :

А этот ролик покажите обязательно Brassy - красивейшая поддержка его любимой джулии : :ги:

Давно вже зробив вибір на користь Андрія і майже не дивлюсь Полтаву, Дідусика, Лампову вату чи інших.
Найкращий блогер у напрямку розмов та тролінгу вати:клас::yahoo:

Давно вже зробив вибір на користь Андрія
Я теж віддаю перевагу Андрію, але інші блогери мають свою власну аудиторію, теж роблять важливу справу, тому чим більше буде різноманітність, тим краще.:пиво:
:україна:

Зараз стрім:

Каже, можливо буде чат-рулетка теж.

Я теж віддаю перевагу Андрію, але інші блогери мають свою власну аудиторію, теж роблять важливу справу, тому чим більше буде різноманітність, тим краще.:пиво:
:україна:

Ну у кінці року буде "Найкращий ... 2018", нє? :D

Ну у кінці року буде "Найкращий ... 2018", нє? :D
Необязательно,вообще он какой то нетипичный блогер,не матюкается,образован,лайки не требует,донаты не просит,своей партии не создает.Это подозрительно:D

Луганские, Полтавские :)
Всё тлен.
Вот наберусь наглости и пожуём в глагнэ лука. Очень горького.
А эти ютюбибики оставьте для подростков.

Луганские, Полтавские :)
Всё тлен.
Вот наберусь наглости и пожуём в глагнэ лука. Очень горького.
А эти ютюбибики оставьте для подростков.
Луганский,кстати,горького лука читал в своих роликах и приглашал всех читать.

Необязательно,вообще он какой то нетипичный блогер,не матюкается,образован,лайки не требует,донаты не просит,своей партии не создает.Это подозрительно:D

А можно на ХФ организивать темку в конце года....

Назад
Зверху Знизу