4000 грн на місяць

Андрій Луганський

• Автор теми Автор теми centos
  • Дата створення Дата створення
Смотрела его ролик с кацапским выродком в тельняшке.
Мне этот чувак понравился - интеллигентный и очень грамотный, и очень наш такой, фашист и бандеровец. :любов:

имхо, он уровнем повыше "Полтавы". Которого, когда смотришь в стриме, а не в отобранных записях, хочется порой порой натыкать носом в откровенную халтуру - регулярные сливы перед кацапами ввиду невладения инфой, и т.п.
Попадался на глаза (на трубе) ещё пацанёнок - не запомнил имени. Тоже весьма грамотно кацапов троллит.

Луганский интересный тип,из кацапского словоблудия и слабоумия умеет выделить главное и не терять нить разговора.

не добре не погано - ни как, піхуй
Речення з сьоми слів і чотири помилки, якщо не брати на увагу маленьку першу літеру, мат та відсутність крапки наприкінці.:рл:
Кацап, палишся!

очередная юхня, все хотят зарабатіватівать на ютубе как шарій
А ось і воно.

Я бы не делил на "кто выше", все украинские блогеры делают правильное дело,ведут информационную войну и выигрывают её. А вот Украина,как государство,в пропаганде проигрывает москалям.

Я бы не делил на "кто выше", все украинские блогеры делают правильное дело,ведут информационную войну и выигрывают её. А вот Украина,как государство,в пропаганде проигрывает москалям.
Я згоден, що всі вони роблять вірне діло. Безапеляційно.
Ні в якому разі не намагаюсь принизити когось, я б сказав, що його подача інформації на більш дорослому рівні. Якщо той же Вольнов грає на полі стьоба (і там йому не має рівних), то Луганський спонукає думати.
І це дуже важливий аспект - наявність блогерів, що націлені на різні типажі людей, різні слої населення. Хоча результат розмов з кацапами єдиний - у їхніх головах просто темрява та вітер гуляє. Максимум, на що вони здатні, - "аби в мене та моєї родини було добре". До речі, наша вата транслює ті ж самі ствердження.

А сидіти днями на форумі - праця з праць!:рл:
Між іншим, вдень він працює, блогерство як хоббі.

Да не скажи. На форму зашел на 5 минут - написал пару сообщений - вышел. А блогеры/активисты и прочая херня тратят кучу времени на запись видео/монтаж/редактирование. Чувствуешь разницу?

Еще раз: блогер = бездельник.

Да не скажи. На форму зашел на 5 минут - написал пару сообщений - вышел. А блогеры/активисты и прочая херня тратят кучу времени на запись видео/монтаж/редактирование. Чувствуешь разницу?

Еще раз: блогер = бездельник.
Різниця величезна - дехто на форумі днями сидить, а дехто створює контент, за той же самий час. Буває, звісно, і безтолковий контент, але не у випадку інформаційної війни.

Назад
Зверху Знизу