Анти шарик, то добре.![]()
не добре не погано - ни как, піхуй
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Анти шарик, то добре.![]()
Вартий для перегляду
Смотрела его ролик с кацапским выродком в тельняшке.
Мне этот чувак понравился - интеллигентный и очень грамотный, и очень наш такой, фашист и бандеровец.![]()
не добре не погано - ни как, піхуй

А сидіти днями на форумі - праця з праць!Блогер = бездельник

Підгарає, так? Це добре, дуже добре!Ні вартий,ще і футболку гидотну пітается впарить !!!

Речення з сьоми слів і чотири помилки, якщо не брати на увагу маленьку першу літеру, мат та відсутність крапки наприкінці.не добре не погано - ни как, піхуй

А ось і воно.очередная юхня, все хотят зарабатіватівать на ютубе как шарій
имхо, он уровнем повыше "Полтавы"
Я бы не делил на "кто выше", все украинские блогеры делают правильное дело,ведут информационную войну и выигрывают её. А вот Украина,как государство,в пропаганде проигрывает москалям.
Я згоден, що всі вони роблять вірне діло. Безапеляційно.Я бы не делил на "кто выше", все украинские блогеры делают правильное дело,ведут информационную войну и выигрывают её. А вот Украина,как государство,в пропаганде проигрывает москалям.
Саме так!Я згоден, що всі вони роблять вірне діло. Безапеляційно.

А ось і воно.
А сидіти днями на форумі - праця з праць!
Між іншим, вдень він працює, блогерство як хоббі.
Не завидуй,становись блогером,красота - нихера не делаешь,деньги сами капают.Еще раз: блогер = бездельник.
Алексей (Ламповая Вата)?Попадался на глаза (на трубе) ещё пацанёнок - не запомнил имени. Тоже весьма грамотно кацапов троллит.
Не завидуй,становись блогером,красота - нихера не делаешь,деньги сами капают.
Ты это в инете прочитал или сам один из этих?Різниця величезна - дехто на форумі днями сидить, а дехто створює контент, за той же самий час. Буває, звісно, і безтолковий контент, але не у випадку інформаційної війни.Да не скажи. На форму зашел на 5 минут - написал пару сообщений - вышел. А блогеры/активисты и прочая херня тратят кучу времени на запись видео/монтаж/редактирование. Чувствуешь разницу?
Еще раз: блогер = бездельник.
Ватанам не підходить, згоден. Расєя24 та РенТВ - ваше фсьо!навряд чи