Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Андрей-Полтава

• Автор теми Автор теми xoxoл
  • Дата створення Дата створення
стоп дрочь смотреть лайкать Полтава онлайн111

Голосуем Топ 100 лучший блогер Украины 2018.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За один раз можно проголосовать за несколько кандидатов.
Лично я проголосовал в "Топ 100" за Андрюху Полтаву,Горький Лук и Александра Куницкого (ЗП Санек). В "Народный выбор" за Андрея Луганского.

Голосуем Топ 100 лучший блогер Украины 2018.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Шо это за хуйня? А где Дядько Максым, Димон Бербраер, Игорь Кава, инженер Брунс, Сергей Александрович? Зато есть Шмара Ефросинина.
Или там тока "политические" и прочие пиздюки?

Шо это за хуйня? А где Дядько Максым, Димон Бербраер, Игорь Кава, инженер Брунс, Сергей Александрович? Зато есть Шмара Ефросинина.
Или там тока "политические" и прочие пиздюки?
ХЗ по каким критериям ІСTV составлял список претендентов,но Евросисина это еще не самое дно. Там есть и блохер Колесников,а в прошлом году были Мотня,Лошарий и ЛенаБлядьБондаренко:D

Не понял,о чем слышал?Примерно так?

Не, кацапездалы его постоянно задрачивают Шмарием, что он должен был стать лучшим блогером вместо Полтавы. Из чего я понял, что он тоже участвовал.

Да, есть у него шедевры. Иногда предпочитаю Вольнову.

Приелось и уже не вставляет
Особо порадовал, как он на стриме рассказывал как хуярил под 200 из киева в полтаву.

Сука, и это он еще не депутат!

Минулого року голосував, а цього року не виходить. Усі паролі перебрав. Грець з ним, запитую відновлення паролю, а виявляється, що я (логін - пошта) не зареєстрований. Реєструюсь знову - два повідомлення: інструкції відправлено на пошту і не вдалося відправити інструкції на пошту. Але система пише, що я вже зареєстрований. Це було вчора. Сьогодні знову запитую пароль. Отримую лист із посиланням на одноразовий вхід для зміни паролю. Заходжу, а змінити пароль не можу – тупо нема такої можливості. :рл:

Минулого року голосував, а цього року не виходить. Усі паролі перебрав. Грець з ним, запитую відновлення паролю, а виявляється, що я (логін - пошта) не зареєстрований. Реєструюсь знову - два повідомлення: інструкції відправлено на пошту і не вдалося відправити інструкції на пошту. Але система пише, що я вже зареєстрований. Це було вчора. Сьогодні знову запитую пароль. Отримую лист із посиланням на одноразовий вхід для зміни паролю. Заходжу, а змінити пароль не можу – тупо нема такої можливості. :рл:

Я голосував через акаунт ФБ.

Алярм1111
Стоп дроч Полтава онлайн раньшє111

Назад
Зверху Знизу