Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Шо это за хуйня? А где Дядько Максым, Димон Бербраер, Игорь Кава, инженер Брунс, Сергей Александрович? Зато есть Шмара Ефросинина.Голосуем Топ 100 лучший блогер Украины 2018.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ХЗ по каким критериям ІСTV составлял список претендентов,но Евросисина это еще не самое дно. Там есть и блохер Колесников,а в прошлом году были Мотня,Лошарий и ЛенаБлядьБондаренкоШо это за хуйня? А где Дядько Максым, Димон Бербраер, Игорь Кава, инженер Брунс, Сергей Александрович? Зато есть Шмара Ефросинина.
Или там тока "политические" и прочие пиздюки?
Рыг Колесо?блохер Колесников
Да,афуенный блохер,он правда там внизу таблицы.Рыг Колесо?
А шарий в прошлом году не пиздец?Пиздос.
А шарий в прошлом году не пиздец?
Не понял,о чем слышал?Примерно так?Про Шмария я у Полтавы не раз слышал, тоже охуенчик.
Не понял,о чем слышал?Примерно так?
Минулого року голосував, а цього року не виходить. Усі паролі перебрав. Грець з ним, запитую відновлення паролю, а виявляється, що я (логін - пошта) не зареєстрований. Реєструюсь знову - два повідомлення: інструкції відправлено на пошту і не вдалося відправити інструкції на пошту. Але система пише, що я вже зареєстрований. Це було вчора. Сьогодні знову запитую пароль. Отримую лист із посиланням на одноразовий вхід для зміни паролю. Заходжу, а змінити пароль не можу – тупо нема такої можливості.![]()
Это уже стало классикой. Черненький. Там ещё есть продожение в две серии с ним же с черненьким.
О! Нарешті нам мокшаніна прислали на потіху.для тупорылых дегенератов в принципе наверное пойдет.
Как и всё,а поржать со свинорусов?Уважение за помощь ВСУ и все