Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
Конец очереди для поворота налево видно за километр. Провтыкали - поворачивайте направо и разворачивайтесь на следующем перекрёстке, он там недалеко - 30м.
*****, ты повернул с левого ряда в левый на салтовское, он повернули с правого в правый на салтовское. каким хруем они тебе помешали ковыряться в носу и ******* через рельсы по миллиметру в час?

Всё однозначно, трогаешься - включи поворот. Я ж даже не видел, что он едет. Мне штурман потом сказал и я на регике глянул и понял.
Все правильно, просто ситуация дурацкая. включай не включай, в какой то момент водилы друг друга не видят.

ну да, а ты уже нет? 67 тыков наездил
езжу, 60 уже накатал :)

Омг
Хто ці люди, які "з'ясували"це?
Схоже, ти не розумієш різниці між перехрестям доріг і перехрещенням проїзних частин.
Так само щодо роз'їзду лівими бортами. Таке може говорити людина, яка сама не намагалася роз'їхатися лівими бортами там.

а в чем отличае поворота с чернышевской на лево и поворота на асхарова на лево с победы ? Там 3 дороги и два пересечения пч, а там 2 дороги и 2 пересечения пч. И там и там 2 пересечения пч. С которых надо выезжать не на встречку. Скажи пожалуйста, аргументированно , в чем я ошибаюсь или заблуждаюсь ?

Ти порівнюєш регульоване перехрестя , де виконуються 2 зустрічних лівих поворота
з нерегульованим Т-перехрестям нерівнозначних доріг,
і при цьому питаєш, чим відрізняються ці випадки?
Я не знаю, що тобі відповісти в такому разі.

А траектории въезда выезда разъезда отличаются от наличия/отсутствия светофора?

Ответь по сути, если знаешь конечно, буду благодарен - какой пункт пдд мотивирует разъезжаться на чернышевской правыми бортами, а на асхарова левыми?

Хто сильніший - боксер чи каратист :рл:

Ти порівнюєш розї'зд при лівому повороті зустрічних ТЗ та поворот на т подібному перехресті
і хочеш якогось універсального пункту правил на ці два різні випадки.

В першому випадку це не заборонено, і спрощує зустрічний роз'їзд
в другому випадку ти опинишся лоб в лоба з зустрічним, що не лише ускладнить роз'їзд, але й заборонено.

Коли законодавець впорядковував правила, він мабуть мав на увазі що такі елементарні речі розуміються апріорі.

Я вже казав, що у тебе якесь спотворене сприйняття правил?

то есть по сути вопроса ты не можешь ответить ничего.

вопросы:
- траектории въезда выезда разъезда отличаются от наличия/отсутствия светофора? - без ответа
- какой пункт пдд мотивирует разъезжаться на чернышевской правыми бортами, а на асхарова левыми - без ответа

какие-то домыслы про то что перекрёстки вообще разные. да фиг там, смотри, найди 10 отличий

Вкладення

• Screenshot at Sep 19 12-05-35.webp
    Screenshot at Sep 19 12-05-35.webp
    68.8 КБ · Перегляди: 148
  • Screenshot at Sep 19 12-04-02.webp
    Screenshot at Sep 19 12-04-02.webp
    84.6 КБ · Перегляди: 154
Вь нєзаппно да
На регульованому у тебе праворуч по борту лише зустрічний повертун
На ахсарова ти виходиш в лоба виїздуну з другорядної.

смотри картинки. короче понятно. а меня еще фантазером называют)))

Тфублядь
На ахсарова ти на зустрічну вихжджаєш 10 5, купи собі примірник правил і шукай сам цифірьки.

А взагалі, досить очікувана реакція: є люди що сприймають інформацію, а є такі, що фігури розкидають і на дошку насеруть.

вот именно. ты рассказываешь, что траектория проезда перекрестков с работающим светофором отличается от проезда того-самого перекрёстка когда светофор выключен.

Тфублядь
На ахсарова ти на зустрічну вихжджаєш 10 5, купи собі примірник правил і шукай сам цифірьки.
.

отлично. перечение Веснина и Чернышевской, это и есть "перехрещення проїзних" и получается что перед Артема(Алчевских) ты уже должен быть 100% на полосах своего направления, то есть разъезд делать левыми бортами.

А по ахсарова що, вже ніхто не їздить?
Для чого я тобі торочив про регульоване/нерегульоване перехрестя?

честно не понимаю. это не влияет на траекторию движения никак, только на приоритет.

Ти спочатку залиш перехрестя, а потім розповідай про Алчевських

на счет примирни-ка пдд

10.5. Поворот необхідно виконувати так, щоб при виїзді з перехрещення проїзних частин транспортний засіб не опинився на смузі зустрічного руху, а у разі повороту праворуч слід рухатися ближче до правого краю проїзної частини, крім випадку виїзду з перехрестя, де організовано круговий рух, де напрямок руху визначено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою або де рух можливий лише в одному напрямку.

вот именно, надо съехать с Чернышевской не через встречку. о чем ты говоришь ?

Ну, я ще раз кажу - я тобі нічим не допоможу тут.

и я тебе тоже. если ты при работающем светофоре разъезжаешься правыми бортами, а при неработающим левыми, на том же самом перекрестке. самому не странно ?

Таким кажуть зазвичай
Їзди, як хочеш, не дивуйся тільки нічому))

ок. если будет ответ почему на Асхарова левыми(есть привязка к пдд, все четко), а на Веснина правыми(непонятно, ни единой разницы кроме наличия светофора ты не указал) я с интересом вернусь к этому вопросу. пока что ты при своем мнении (из за светофора, яхз какая связь с пдд), я при своем - по ****огии с асхарова(из-за 2-х пересечений проезжих частей 10.5).

Ти можеш залишатися з будь-якою думкою, але при цьому пам'ятати, що нормально там всі роз'їжджаються, правими бортами, не порушуючи і не заважаючи іншим.

ну как же ? 10.5 нарушается. а не, не нарушается, там же светофор. да ?

Я вже казав, що у тебе якесь спотворене сприйняття правил?

Ты тут единственный ему правду-матку в лицо бросаешь. Тк остальных, кто ему про его логику говорил, он уже заблочил :D

Я второй ролик не понял, регик ничего не перепутал?

Назад
Зверху Знизу