Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я устала излагать, всем гореть в аду![]()
![]()

если это кэмри, то я тебе и так скажу что там 8888 номера.****. Номера, к сожалению, не видно.
всё х-ня... я в 7 утра вваливал за 120 и трассе и по городу - никаких проблем...Вом моя седнешняя ситуевина на Х.Горе. Кто выезжал в 8-9 утра поймут какое состояние трассы. сплошной лед

в 8 часов я уже финишировал ))Около 8 выезжал - почувствовал, что на трассе лёд.

если это кэмри, то я тебе и так скажу что там 8888 номера.
Птица счастья завтрашнего дня1.Стою на червоному світлофорі на виїзді з Ашана/Метро (Олексіївка) в лівій смузі (мені ліворуч на окружну). З окружної (з боку М.Данилівки) повертає якесь біле створіння, схоже на старий цивік, заходитьдовбойоблоб в лоб . Потім, мабуть, запідозрив : Стопе... Тут шось не так...
Об'їжджає мене по правому борту (чим дуже порадував позаду сірйозного дядьку на крузаку, який, вочевидь , просто збирався їхати прямо, на Олексіївку) і крадеться під правим бордюром вниз.
Вдячні глядачі аплодують.
Завіса.
2. Атакувала мене нервова дівчина на недорогому унівесралі з єврозони. Ну як "атакувала" - просто підрізала рєсско, поводилася з нестійким індексом адекватності. На світлофорі розгледів її : якась нервова, з пташиними рисами обличчя та непевними рухами.
Мабуть , статеве життя починати треба було років 10 назад...
может даже и к лучшему, что у меня модель без АБС. по мнению бывалых, АБС на Ланосах, это полная Ж (с большой буквы)я крайне удивлён, что классику не развернуло при торможении в пол
не факт, мог купить ее без смены номеров неделю назадвобщем я только на серию номера обратил внимание, ВК, это 2008 год, лет 10 опыта
Мну докторскую, кроме колбасы, за деньги нинада. И вообще, в нынешней ситуации пока в раздумьях, ибо доктор наук скорее как ругательство воспринимаетсяКупила бы видеорег, нарезала бы ролики на ютуб с красочными каментами, заработалы бы денег на докторскую![]()

еду по трассе часов в 17 по липецкой, де-то 60. нагоняет меня какой-то автомобиль, едет так минут 5, и ушел на обгон
Хранитель твой, ангел. Телефон хоть взял?