*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
шо з написаного незрозуміло :

?

Аби уникнути чергових твоїх беззмістовних дописів, роз'ясню: на 15йсекунді.
Це звук коли колесо потрапило у ливньовку. З якоі секунди дивитись де я згоняю Ланос? Я про цей пездьож:D

норм проебланил

Так а про шо ти зпиздів, юначе? :дивитись:
Зпиздів, дядьку ти. Що хтось там намагався загнати Ланоса у ливньовку. Але жодного доводу не привів.
Хоча це вже не має значення, бо мені вже зрозуміло, ким насправді являється мій співрозмовник.:)

посмотрел наконец-то видео с ланусом, ютуб глючил. увидел лайнос, телепающийся как ****о в проруби. шо вы тут обсуждаете, а? :) лень все читать.

Відео своє знов передивись, єбланчику. А потім далі ****ітимеш, "я не я".
Розумій краще те, шо тобі насправді кажуть, а не якісь свої фантазії, йуморист мля ))
Його можна дивитись знову і знову, та одін хєр нікто нікуди Ланоса не зганяв.
Допомогти з текстом? "Вибачте, був не правий":D

Ну автор видио явно неадекват, так как кроме нарушений с его стороны ПДД, более тут ничего нет.

Частенько там проезжаю в данном случае автор как раз прав. Там постоянно ездят на два ряда перекрывая возможность опережения, обычно ближе к правому ряду, но все равно не достаточно близко. Иногда приходится на встречку выезжать если машин нет.

А на московском Автор не прав, видит что справа авто припаркованы, я всегда в таком случае ухожу в левый ряд, если свободен. С его активным стартом, я сомневаюсь, что в левой полосе была помеха. Ну и 4 ряда там после перекрестка с натяжкой и еще дальше сужение идет до двух, поэтому я бы там так себя не вел.

***ть
я тобі вже по пунктах розкинув, що саме ти порушив, як в даних випадках працює суд, які наслідки це може мати для тебе - а тобі все "не к чему".
Ну тоді нічого дивного в твоїй поведінці нема...
Ми вже не про Ланос?

Отже не сплатив штраф за ст.124 і не заплатив за відновлення фарби.

у тебя наверное нет детей или тебе пох кто их будет танцевать и воспитывать. с такой ездой очень велики шансы нарваться на ****илюну крепкую по месту и\или сожженное авто. как-то так.

то ти маєш звичку говорити про що завгодно тобі.
Я про аут.
Та не вже? Я питаю про Ланоса, а ти мені подивись відео. Ну подивився. А тут "я про Аут"

Хоча чимдалі, тим менше бажання розмовляти з тобою.
Знову є порозуміння:D

Назад
Зверху Знизу