Статус: Офлайн
Повідом.: 8079
Повідом.: 8079
логика хфГде логика?

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
логика хфГде логика?

логика хф![]()

Ну то таке.

Айнєпізді (с)- а звук такий, наче ти в ливньовку колесом потрапив. Ну, туди, куди ти того ланоса зганяв.

Конечно. Очевидно же, что обгонял я слеваТа ****ец
Хорошо хоть про обгон справа стесняются закидывать![]()

Це звук коли колесо потрапило у ливньовку. З якоі секунди дивитись де я згоняю Ланос? Я про цей пездьожшо з написаного незрозуміло :
?
Аби уникнути чергових твоїх беззмістовних дописів, роз'ясню: на 15йсекунді.

Хоч тут дійшли згодине обганяв, єслішо![]()
Так а шо з пєздєжом робити?...і в якості квінтесенції сьогоднішньої розмови:
чекаємо нових репортажів. З цікавістю та тривогою))
Один ти не розумієш жартіводин я не бачу згоди в двох протилежних за змістом висловлюваннях?

Ну автор текста явно не протрезвелНу автор видио явно неадекват
Зпиздів, дядьку ти. Що хтось там намагався загнати Ланоса у ливньовку. Але жодного доводу не привів.Так а про шо ти зпиздів, юначе?![]()

Если коротко, то ***знаетчтошо вы тут обсуждаете, а?
Доебаться нет к чему, но некоторых это не останавливает.
серьезная тема... страниц на 5***знаетчто

Його можна дивитись знову і знову, та одін хєр нікто нікуди Ланоса не зганяв.Відео своє знов передивись, єбланчику. А потім далі ****ітимеш, "я не я".
Розумій краще те, шо тобі насправді кажуть, а не якісь свої фантазії, йуморист мля ))

Ну автор видио явно неадекват, так как кроме нарушений с его стороны ПДД, более тут ничего нет.
Ми вже не про Ланос?***ть
я тобі вже по пунктах розкинув, що саме ти порушив, як в даних випадках працює суд, які наслідки це може мати для тебе - а тобі все "не к чему".
Ну тоді нічого дивного в твоїй поведінці нема...
Отже не сплатив штраф за ст.124 і не заплатив за відновлення фарби.
Та не вже? Я питаю про Ланоса, а ти мені подивись відео. Ну подивився. А тут "я про Аут"то ти маєш звичку говорити про що завгодно тобі.
Я про аут.
Знову є порозумінняХоча чимдалі, тим менше бажання розмовляти з тобою.