Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
у навигатора поди тоже уже *** во лбу вырос? и не один походу!

Это таки на Дарвина или на бывшую Совнаркомовскую (Жен Мироносиц теперешную)? Там не исключено, что ему тупо не дали повернуть пару циклов светофора, и он уже решил таки закончить манёвр.с Пушкинской на бекетова налево
Это таки на Дарвина или на бывшую Совнаркомовскую (Жен Мироносиц теперешную)? Там не исключено, что ему тупо не дали повернуть пару циклов светофора, и он уже решил таки закончить манёвр.
таких становится все больше и большезагорелся красный, он начал потихоньку вылазить
Разгрузил перекресток
таких становится все больше и больше
Даже и не знаю, кто из нас больший *****
хотя, иногда его хрен поймешь, тот навигатор
Тоже наверное Бориса послушалсамый большой ******* был Борис

Интересно, а есть смельчаки, которые на Кооперативную едут из крайнего правого?![]()

Я
Правда, не совсем из крайнего, со второго, там же картонка.

Я думал про это место, "почему же Евгений не использует его, в воспитательных целях?"

Тоже наверное Бориса послушал

С московского на московский?Так шо решили, можно с рельс на Московский?
Так шо решили, можно с рельс на Московский?![]()

С московского на московский?
А что может помешать? (ну окромя потока, устремившегося на армянский переулок)?
Хотя.. могу и ошибаться, главная дорога уходит то на кооперативную...

Не, ну нет ничего невозможного..я там картиночку запостила, как это выглядит, точно, так можно?

А официальная версия есть? Знака движения по полосам нет - значит по рельсам можно ехать. А вот куда ехать можно - это уже вопрос. Если рассматривать все три направления как "прямо", то везде можно. Я вообще направо воспринимал ток как на набережную. И именно туда "картонка" и работает. Не, я, конечно, не экстримал, поэтому поеду на московский с 1-2, на армянсий с 2-3, а на кооперативную с 3. Но чисто из ПДД, как можно?![]()
11.2. На дорогах, які мають дві і більше смуг для руху в одному напрямку, нерейкові транспортні засоби повинні рухатися якнайближче до правого краю проїзної частини, крім випадків, коли виконується випередження, об'їзд або перестроювання перед поворотом ліворуч чи розворотом.
11.5. На дорогах, які мають дві і більше смуги для руху в одному напрямку, виїзд на крайню ліву смугу для руху в цьому ж напрямку дозволяється, якщо праві зайняті, а також для повороту ліворуч, розвороту або для зупинки чи стоянки на лівому боці дороги з одностороннім рухом у населених пунктах, коли це не суперечить правилам зупинки (стоянки).
По трамвайній колії попутного напрямку, розташованій на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, дозволяється рух за умови, що це не заборонено дорожніми знаками чи дорожньою розміткою, а також під час випередження, об'їзду, коли ширина проїзної частини недостатня для виконання об'їзду, без виїзду на трамвайну колію.
На перехресті дозволяється виїжджати на трамвайну колію попутного напрямку в тих самих випадках, але за умови відсутності перед перехрестям дорожніх знаків 5.16-5.19.
Поворот ліворуч або розворот повинні виконуватися з трамвайної колії попутного напрямку, розташованої на одному рівні з проїзною частиною для нерейкових транспортних засобів, якщо інший порядок руху не передбачено дорожніми знаками 5.16, 5.18 або розміткою 1.18.
В усіх випадках не повинно створюватися перешкод для руху трамвая.