Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

*****ам за рулем посвящаю

• Автор теми Автор теми maximkaiskra
  • Дата створення Дата створення
У них есть право на законную остановку. Но там сплошные неучи. Денег хотят, а работать не хотят.
Я даже не знаю как правильно сказать - большинство из них, при таком подходе, не продержались бы и испытательного срока на работе.
Как такое может ббыть - я без юридического образования законы знаю лучше. Я не понимаю.

ото чисто хохляцкий менталитет: депутаты пидары, врачи пидары, менты пидары, даже вася уборщик в доме и тот *****. А подумать что те же менты - это срез общества причем в естественной форме, при этом быть частью большинства в обществе, которые называют всех ментов пидарами, а потом требовать от них нормального отношения, ну... отак и живем
ps я не мент

вот это рвануло у консервы :)

а это наглядное окно овертона в действии:D
дальше можно было вообще ничего не писать
ну ты ж прочитал, даже так что сразу коммент заебенил:D кого еще бомбит тут, и загугли разницу между украинцем и хохлом, её еще с 19 века описывают, а то весьма скудно жить убогим

а это наглядное окно овертона в действии:D

ну ты ж прочитал, даже так что сразу коммент заебенил:D кого еще бомбит тут, и загугли разницу между украинцем и хохлом, её еще с 19 века описывают, а то весьма скудно жить убогим

если тебе скудно быть и жить убогим - развивайся, ведь судя по-написанному тобой - тебе известно это состояние.

и да, действительно считаю таких как ты ебаньками, только без обид, а то вы зачастую еще и обиженки

ото чисто хохляцкий менталитет: депутаты пидары, врачи пидары, менты пидары, даже вася уборщик в доме и тот *****. А подумать что те же менты - это срез общества причем в естественной форме, при этом быть частью большинства в обществе, которые называют всех ментов пидарами, а потом требовать от них нормального отношения, ну... отак и живем
ps я не мент

Я тоже не мент. И все мои выводы о полиции сделаны после общения с ними, а не до.
Если я выучил законы, а полицейский нет - значит он дебил и пошел он нахер с этой работы.
***** мне на их отношение. Есть закон - требую выполнения. Если по закону не хочется ибо впадлу - это не ко мне.

Вузька звивиста вуличка на дві смуги. Одна сторона запаркована. За припаркованими стоїть пара машин, пропускаючи зустрічних. Один на білому паркетнику вирішив, що ті просто зупинилися, й поїхав назустріч пригодам. Врешті довелося задкувати метрів сто, аби дати дорогу, - виявилося, що блокував десятка зо три машин.

Коли пропустив, поїхав собі куди збирався, аж через пару хвилин дивлюся - знову здає назад! І знову багатьом машинам не давав проїхати.

Дивлюся - втретє їде. Ну, думаю, задкуватиме чи ні? Ну, спершу на зустрічці вперся в якусь ниву, хоча праворуч від нього було місце пропустити. Роз'їхалися. Але, видно, попереду було занадто вузько, та й утомився шиєю крутити - розвернувся та й поїхав назад.

Вузька звивиста вуличка на дві смуги. Одна сторона запаркована. За припаркованими стоїть пара машин, пропускаючи зустрічних. Один на білому паркетнику вирішив, що ті просто зупинилися, й поїхав назустріч пригодам. Врешті довелося задкувати метрів сто, аби дати дорогу, - виявилося, що блокував десятка зо три машин.

Коли пропустив, поїхав собі куди збирався, аж через пару хвилин дивлюся - знову здає назад! І знову багатьом машинам не давав проїхати.

Дивлюся - втретє їде. Ну, думаю, задкуватиме чи ні? Ну, спершу на зустрічці вперся в якусь ниву, хоча праворуч від нього було місце пропустити. Роз'їхалися. Але, видно, попереду було занадто вузько, та й утомився шиєю крутити - розвернувся та й поїхав назад.

А в чем *****ство?

Якщо не зважати на те, що спровокував затор і затримав кількадесят водіїв, не давши дорогу зустрічним, маючи перешкоду на своїй смузі й об'їхавши тих, хто дотримувався правил, то, мабуть, і справді ні в чому :клас:

Якщо не зважати на те, що спровокував затор і затримав кількадесят водіїв, не давши дорогу зустрічним, маючи перешкоду на своїй смузі й об'їхавши тих, хто дотримувався правил, то, мабуть, і справді ні в чому :клас:

Я думал он только в первый раз так тупанул, а потом его не захотели пропускать

Особисто я вважаю, шо вони мають бути наділені реальними правами та обов'язками, і вміло ними користуватися. А коли мене зупиняє Мальчіш-Плохіш та каже "Знак же 50, а Ви скільки їхали?", а я питаю "Ви мене зупинили, шоб спитати, з якою швидкістю я їхав?" - і все, у чувака починається ступор - то, поясни мені, ***** він не те шо зупиняє, а взагалі рота відкриває?

И бабло за это получает. Остановил - попиздел за жизнь и свалил в закат. Отличная служба.

шо їде назустріч на ланосі з говнокитайським лед-світлом, від якого у мене через 2 години сутінок вже очі вилазять, і я ледве бачу, хто там по узбіччю йде...

сутинки не мают довше 2 годин зараз. май же пив години. и може не ксенон вже винуват, а з роками зир падаэ.... свэтобоязнь наступаэ....ну таке.

За всіми цими подіями, забув передати привіт групі містян, яких доля зібрала на перехресті біля "стєкляшки" десь о 17 годині
а я там саме переходив дорогу.
І тут з Сумської на поворот на проспект стоять тролейбус, каблук і маршрутчик - в шаховому порядку.
і між ними 100500 людей намагаються пропетляти з берега на берег за ті 18,5 секунд зеленого світлофора.
І я назустріч.
Ну, почекав, поки між каблуком і автобусом пролізуть люди, завершую перехід (метрів з 5 до бордюра залишалося) - і тут маршрутчик рушає, дивиться на мене і шось там жонглює сидить. Я ж людина ікс, я підстрибну і випаруюся чарівним чином.
В підсумку, ляснув я його долонею по дзеркалу несильно, закінчив перехід. І тут - бабця на тротуарі, до мене розвалила своє жало: "Вьі ж на красньій идёте, что ж вьі его еще по стеклу бьёте?"
Здвалося б - ну хто тебе за язика смикає?... :рл:

Просто поехал, не сигналя? То какой-то неправильный последователь аурума.

Я не знаю, чим вони там сигналять у цих "Богданах", але руки у нього були заняті - він ними робив якісь магічні вуду-рухи в мій бік.

Это был телекинез. Пытался приподнять и переставить вас на тротуар. Но или силы не хватило или мысли в кучу не собрал.
А если бы посигналил то вообще оборжака бы была. Руки заняты, но сигналит при этом

Назад
Зверху Знизу