Сигналы светофоров, кроме желтого мигающего, имеют преимущество приоритета перед дорожными знаками
Картонку ну ни как светофором не назовешь
Фраза звучит правильно так: "Сигнали світлофорів, крім жовтого миготливого, мають перевагу
перед дорожніми знаками пріоритету."
И само-собой относится не к данному вопросу...
а вот с преимуществом таки вопрос, как быть с тем, что и по картонной стрелке и по допсекции (при красном) нужно всех пропускать?
"Стрілка зеленого кольору на табличці, встановленій на рівні червоного сигналу світлофора з вертикальним розташуванням сигналів, дозволяє рух у зазначеному напрямку при увімкненому червоному сигналі світлофора з крайньої правої (лівої) смуги руху за умови надання переваги в русі іншим його учасникам;"
"Сигнал у вигляді зеленої стрілки (стрілок) у додатковій (додаткових) секції разом з жовтим або червоним сигналом світлофора інформує водія про те, що рух дозволяється у вказаному напрямку за умови безперешкодного пропуску транспортних засобів, які рухаються з інших напрямків."
Фразы построены по-разному, а вот смысл имеют одинаковой, чет я для себя вывода сделать не могу, однако в любом случае, поворачивая на свою пусть даже зеленую секцию на лево, пропустить тех, кто едет прямо и направо, думаю, нужно