а можешь спрогнозировать второй вариант?
Ну, здесь всё не столь феерично.
Год 1 - "Любi мої спiввiтчизники! Ми пабєдiлi останню надiю кучмiстiв. Тепер справа за iканомiкаю. Завтра же поїду до Воладимира Воладимирича... хi-хi... i ми дамовимося пра газ. Все iнше пiд кантролєм. Новi вибори до Вiрховнай Ради вiдбудуться незабаром. Оберемо ж туди патрiотiв та прафесiаналiв!"
Год 2 - "Людi добрi! Незважаючи на жорсткий опiр нєдабiтих алiгархiв-кучмiстiв, нам вдалося утримати цiни на цукар i бiнзiн... вибачте, пальне. Я отримала листа вiд Рiната Ахметова з Монте Карло, в якому вiн вiдмовлюється вiд заводiв та шахт, що належали йому, на користь держави. А це мiл'ярди до держбюджету та Пенсiйного фонду. Все гаразд у країнi. Менi це пiдтвердив сам... хi-хi... гаспадiн Путiн у телефоннiй размовi. Дазвольте менi представити вам навога прєм'єр-мiнiстра..."
Год 3 - "Дарагiє маї! Це був надважкий рiк. Попри всi спроби кучмiстiв завадити нармальнаму розвитку iканомiкi, та незважаючи на зливу брехнi з боку пiдконтрольних ригiаналам ЗМI, країна вийшла iз рецесiї й почала расти! М'ясо, цукор та iнше прадавольствiє вже розвантажуються у портах. Я дамовилася iз МВФ пра нову позику. Ми призначили нову людину на пост прєм'єр-мiнiстра, яка знає що i як рабити. Все буде гаразд. Дякую вам за пiдтримку та розумiння."
Год 4 - "Шановнi грамадяни! Всi цi роки нам заважали сили минулого. Iканомiка iде вгору. В порiвняннi з 1913 рокам, нам вдалося пiдвищiти надої з галави худої... вибачте, худоби до 12 яєць на квадратний кiламетар посiвної площi на рiк. Нiяка нова криза нам не загрожує. Ось-ось дамовимося iз Расiєю пра наву цiну на газ. Нажаль, нам пришлося паступитись долєю в ГТС, але це вже не має нiякаго занчення. Ригiанали спробували спровокувати сирну кризу, але вже зовсiм скоро iз Польщi прибудуть фури з чудовим дешевим сиром й малаком. Винуватцi вже знайденi i їх буде покарано. Дазвольте вам представити навога прєм'єр-мiнiстра. Його папереднiк захопився президентською кампанiєй в той час, коли я дбаю про вас, мої любi!"
Год 5 - Любi мої, ми здалали кризу i тепер ми сильнiше, нiж були 5 рокiв таму. Але треба прадовжити наш поступ до Iвропи. Ми прапануємо нашим партньорам скоротити черги в пасольствах та аголасити бєзвiзовий рєжим хоча б для наших спiввiтчизникiв, яки бажають працювати за кардонам. Iнтеграцiя у свiтове тавариство триває, але це лише початок довгаво шляху. Таму я прапаную не вiдволiкатись на новi вибари, а подовжити президентськiй термiн до 7 або навiть 10 рокiв. Таку ж думка падiляє й гаспадiн Путєн... хi-хi... Ми працюємо заради вас, друзi!"