InfoResist @InfoResist 16 мин.16 минут назад
Американская сеть пиццерий Papa John’s появится в Украине — InfoResist
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
…
ȠpuŦyƛA-С @PrytSLU 43 сек.44 секунды назад
Депутати Львівської міської ради не підтримали висловлення недовіри міському голові Львова Андрієві Садовому
Людмила Хиллмер
29 мин
Danke, Martin Luithle!
Цюрихе, Fankfurt, Париже, Будапеште и других европейских городах.
В пятницу, 10 июня 2016 18:00 демонстрации против войны в восточной части Украины (Донбасс) пройдет в Цюрихе, Fankfurt, Париже, Будапеште и других европейских городах.
Я буду участвовать в демонстрации в Цюрихе и держать речь.
Пожалуйста, приходите многочисленны демонстрации !!! Единственный способ послать четкий сигнал !!!
https://www.facebook.com/groups/1115475725178743/
Am Freitag, den 10. Juni 2016 um 18 Uhr werden in Zürich, Fankfurt, Paris, Budapest und anderen europäischen Städten Demonstrationen gegen den Krieg in der Ostukraine (Donbass) stattfinden.
Ich werde an der Demonstration in Zürich teilnehmen und dort eine Rede halten.
Bitte kommt zahlreich zu den Demonstrationen !!! Nur so können wir ein deutliches Zeichen setzen !!!
https://www.facebook.com/groups/1115475725178743/
Volodymyr Ariev
1 ч
Мені геть не до вподоби загальний настрій в Європі. По-перше, санкції проти РФ. Їх, вочевидь, продовжать до кінця року, а далі - не факт що вони залишаться такими самими, а не почнуть поступово слабшати. Навіть в ПАРЄ активно говорять за повернення РФ після звільнення Савченко: мовляв, росія показала готовність до "діалогу", тому давайте критикувати їх в обличчя. По-друге, безвізовий режим. Точніше, зволікання з наданням. Франція і Німеччина, як одні з реально головних в ЄС, розуміють що це є непопулярне рішення на фоні міграційної кризи, яке стане ще менш популярним якщо британці проголосують за вихід з ЄС. Тому, воно заморожене як мінімум до британського референдуму, а там - варіанти. Гранди, звісно, самі не відступляться від своїх зобов'язань, але руками, скажімо, Бельгії та Австрії, можуть пригальмувати процес. В результаті вийде що безвізовий режим нам таки дадуть, однак в якості підсолодження до початку поступового зняття санкцій з РФ, про що мене попереджали давно, і я писав давно, але деякі молоді журналісти і блогери влаштували несамовитий ор, що то не так.
Все це наслідок того що ми самі даємо Європі привід нас не чути і не поважати наші вимоги, адже в час загрози гриземося один з одним, даючи кремлівським піарникам, працюючим в ЄС, казати - дивіться на них, ні на що не здатні.
Тому, кажу знову, навіть якщо це глас вопіющего в пустелі: або єднаємося і припиняємо те що робимо останній рік, або самовбивче взаємопоборення призведе до всім зрозумілого результату. Що оберете?