Статус: Офлайн
Повідом.: 10978
Повідом.: 10978
Немного "зрады" о полиции пишет "Лейтенант Богдан Пацкань, із штрафбату з любов’ю".
Т.к. текст большой, то ограничусь ссылкой:
Т.к. текст большой, то ограничусь ссылкой:
- Більшість з нас – люди з вищою освітою. Дехто – має кілька освіт, якісне знання іноземних мов тощо. Цим безумовно пишаються посадовці, що провадять реформу, в чому я не бачу проблеми. Але це не заважає окремим (?) керівникам різних ланок спілкуватися з підлеглими як з бидлом. З матом-перематом. Як жалюгідні і жлобські герої п’єс Леся Подерев’янського. Я не здивуюся, але мені буде дуже прикро, якщо через певний час патрульні почнуть так спілкуватися з громадянами – приклад нам такий показують…
...
- «Щось не подобається – пиши рапорт [на звільнення]» - фраза, яку чув не раз і не один співробітник поліції. При чому після цілком слушних питань і зауважень. Вчора мені один з колег переказав (передаю практично дослівно) іншу фразу, яку почув: «ви сюда нє думать прішлі, а виполнять прікази... на ваше мєста єсть уже 27 людей, каториє хатят служить так как нада...». Це тотальний совок – навіть не бажання почути іншу або протилежну думку.