Ответ Х.Харькову, любителю прогнать порожняк
"Наталия Иванова
1 ч ·
За життя я звикла довіряти людям, це зовсім не означає що за це я не попадала в халепу.. але, я не могла уявити що на даний час є люди, які так легко можуть гратися з інформацією.
Я прошу вибачення за свій ранішній пост про те що розбитий блокпост біля Опитного. Плідна співпраця разом з прес-службою 93-ї бригади, а також з всіма друзями, знайомими та не знайомими людьми допомогла виявити брехню бійця, який надав цю інформацію і фотографії. З останнього його дзвінка о 12 годині, він не відповідає на дзвінки, але при тому зніс свій акаунт в ФБ і відповідав на смс іншого свого знайомого. Зараз телефон поза зоною. Не маю уявлення які цілі переслідував цей боєць (і чи воює він зараз чи бреше) коли повідомляв дезінформацію, коли просив розмістити пост.. чи взагалі щось переслідував чи просто зробив це щоб набити собі ціну, чи то сказалась контузія.. я сказати не можу. Так як і не можу пояснити за що мене втягнув в це - з лютого місяця, поки він був на фронті ми допомагали йому, потім довгий час допомагали його дітям і дружині(як би то не було, але прошу не жалкувати про це, бо діти то святе).
Що я ще можу навести в своє виправдання? Мабуть два повідомлення, які я отримала о 5 годині ранку - думаю це пояснить особисто мою довірливість
1. "Утро у нас недобро 3 богибло прямым попадание танка в блиндаж,всю ночь гатили по нам мы доже высунутся немогли, спасибо 93помогли заткнуть их"
2. "Погиб буржуй,белый,и малый-он только 3недели тут мы вчера сним вечером разговаривали он из харькова,19лет ему было,пулеметчик"
Далі були дзвінки з подробицями і фото. Подробиці були дуже правдоподібні.. Підстав не вірити бійцю у мене ніяких не було.
Навіть зараз, коли я почуваю себе облитою брудом, я все одно прошу керівництво 93 - ї бригади та командування сектором вибачити цього бійця і мене. У бійця контузія та маленькі дітки, ми з друзями та колишніми його побратимами обов'язково зробимо все, щоб навчити цю людину моральній відповідальності за свої слова. Ми просимо бути людяними до маленьких його діточок та дружини, хоча розуміємо яка шкода могла би бути нанесена в такий важкий час. Особисто дякую Олександра Візгіна за розуміння ситуації та приємне спілкування під час пошуку інформації. З своєї сторони Олександр викладе фотографії цього блокпосту та відео з інтерв'ю командирів 93 - ї бригади. Мені жаль що так вийшло, але я рада що всі живі."