А тепер? Що сталося? Трупів немає. Саакашвілі в Україні. Через вчинення кримінального злочину низкою депутатів. Це просто подарунок владі!
А далі? Перебуваючи у Львові, Саакашвілі заявив, що подальших поанів не має.
ВІН ПРОРИВАВСЯ ДО УКРАЇНИ НЕ МАЮЧИ НІЯКИХ ПЛАНІВ!
Він просто чекає на дружину та дитину.
Трохи втомлений, але щасливий.
Тіпа хепі енд.
І це свідчить або про те, що він та його оточення не розраховували на те, що їх пустять. Розрахунок був на щось інше, а тепер щось пішло не так. Або на те, що Міхаїл абсолютно не самостійна фігура і плани йому звідкись розробляються.
Я взагалі не розумію його мотивів. Вот від слова ваащє. Якось більшість з нас не звертає увагу на те, що згідно до Конституції, він не мав права балотуватися у президенти до 2025 року, і навіть у депутати - до 2020. Тобто як лідер він ніхїто - кому потрібен месія без святості? Хто за такою політичною силою піде?
А тепер він ще й офційне не може очолити не те що партію - навіть головою сільрадли стати не може.
Я не можу зрозуміти нафіга особисто йому ця вся лабуда? Тільки не треба мені про щиру любов до України і про те як він почувається уже не грузином, а українцем. Я як Станіславський - не вірю.
Одного боюся. Загроза того, що його "грохнуть" ще дуже висока. І знов таки був в нашій історій подібний сценарій: зникнення нікому не відомого журналіста, швидка розкрутка його до рівня національного героя, "касетний скандал" через записи, які технічно не можна було зробити так, як про те розповідав Мельниченко і готова "Україна без Кучми".