Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Евроциники. Сука, а ведь как под копирку с Крымом Донбассом. Язычок только другой. Ебанутый севастополь с одной украинской школой возбухал. Так то Украина. А тут ваще другая страна.
Міністр закордонних справ Угорщини Пейтер Сийярто викликає посла України в Будапешті щодо закону про освіту. При цьому дано розпорядження угорським дипломатам не підтримувати в міжнародних організаціях важливі для України рішення, повідомило Радіо Свобода.

Глава МЗС Угорщини викликає в міністерство на понеділок, 11 вересня, посла України в Угорщині Любов Непоп через недавно прийнятий закон про освіту.

"Сийярто розпорядився, щоб угорські дипломати не підтримували жодної української ініціативи в міжнародних організаціях, а також, що Угорщина відтепер не буде підтримувати важливі для України рішення", - йдеться в повідомленні на сайті Радіо Свобода в неділю ввечері з посиланням на прес-секретаря МЗС Угорщини Тамаша Менцера.

За його словами, на всіх форумах ООН, ОБСЄ та Європейського союзу Будапешт буде ставити питання про внесення поправок в мовну статтю закону України про освіту.

Т.Менцер зазначив, що за особистою вказівкою П.Сійярто угорська дипломатія буде перешкоджати Україні в реалізації важливих для неї справ на міжнародній арені.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Олексій Арестович
14 хв ·
ВІДКРИТЕ ЗВЕРНЕННЯ ДО ВЕРХОВНОГО ГОДОВНОКОМАНДУВАЧА.
- Шановний ВГК.
Абсолютно ідіотське шоу на кордоні, яке цілком виявилося наслідком Вашої спроби свалити відповідальність на рядових виконавців, трохи напружило обстановку у суспільстві.
Ви стрімко розпочали втрачати легітимність: внутрішню та міжнародну.
Людині, що не здатна прийняти рішення, довіряти не хочеться.
Може Ви ще не зрозуміли, але проблемка в тому, що починається типовий майданний сюжет:
- влада не встигає, помилки накопичуються, силовики починають лягати відразу в усі ліжка по усі боки барикад. Народ кричить від радості і приєднується.
Саме за такою схемою - нездатності прийняти рішення - прогавили Крим та Донбас.
Но, тепер - після трьох років війни!..
І усе б нічого, і геть злочинну владу, якщо б не ті, хто хоче прийти їй на зміну, хто очолює це "геть".
- Петро Олексійович! Вам почав жати ваш стілець?.. Ви нездатні визначитися? Ви хочете повторити долю самого Міши - президента без країни?..
Чи Вам кортить схема "Крим в обмін на Донбас" - найменше, що буде реалізовано у разі перемоги Йулі?
То я Вам доповідаю голосом - є єдиний варіант перемоги РФ над Україною:
- якщо Кремль сформує хоча б на пару днів умови відсутності тут легітимної влади. В умовах, коли світова спільнота не буде розуміти - з ким говорити в "ці дні", а військові органи управління зависнуть в невизначеності, "миротворчий" удар РФ закроє тему.
Тепер питання:
- яким чином/способом Міша і Ко збираються брати владу або організувати перехід влади з одних рук в інші? Скільки часу країна, при такому розкладі, буде без керівництва?
Відповідей ніхто з "революціонерів" не дає. Їм усім потрібен процес, сезон жеж стартував.
Саме цей процес потрібен Путіну.
Ви, взагалі, збираєтеся виконувати Ваші обов'язки по захисту України?
Бо Ви вже на півшишечки від того, щоб цей почесний обов'язок втратити.
Подивиться уважно, на плакатік, якій мені тут надіслали.
В ньому усе популярно написано.
Приймайте рішення.

21432746_1638186779578729_6378796507507980328_n.jpg

Віталій Гайдукевич
2 год. ·
Оголошення:
"Переведення нелегалів через кордон України. Медіа-підтртимка, ескорт із мандатами, гарантія публічного порушення законів. Звертатися: Київ, вул. Грушевського. Верховна Рада."

Теперь Саак официально преступник, а не просто бомж или апатрид. Любой суд поддержит прокуратуру. Вот и доигрался. Теперь нет никаких препятствий его не экстрадировать.

Ще й невиїздний тепер...

Теперь Саак официально преступник, а не просто бомж или апатрид. Любой суд поддержит прокуратуру. Вот и доигрался. Теперь нет никаких препятствий его не экстрадировать.

Что касается других клоунов, то с одних действительно нужно будет снимать неприкосновенность, но там было и много полезных идиотов не депутатов - типа соседей - им и так уже срок светит. Надеюсь, камеры там многих зафиксровали.

В словах Луценко неуверенности не заметила. Он очень по делу констатировал факты и информировал о дальнейших шагах ГПУ.

Интересно, где Саак сейчас прятаться будет? Как Каддафи в канализационной трубе?

Думаю, как всякое трусло, ночь проведет с валерьянкой и с утреца сдаваться пойдет. Ну, возможно, для проформы по дороге в суд забежит, типа обжалует лишение гражданства.

Экс-президент Грузии и бывший глава Одесской облгосадминистрации Михеил Саакашвили внесен в базу сайта "Миротворец" в раздел "Чистилище". Источник:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

hf0dfb.jpg

8heffg.jpg

Думаю, как всякое трусло, ночь проведет с валерьянкой и с утреца сдаваться пойдет. Ну, возможно, для проформы по дороге в суд забежит, типа обжалует лишение гражданства.

Запізно. Ніхто йому не заважав через адвокатів це зробити досьогодні. Та і засцить...

Sergey Muntaniol
3 хв.
Дзвінок у двері.Відчиняю- анікого. Під дверима -лист. Якщощо, я тут нідочого. Ось, дивіться:
"Ти знаєш, я тут працюю президентом, у цій країні. І я запросив тебе сюди, бо пам'ятав нашу дружбу та сподівавася, що ти вмієш та прагнеш робити тут реформи, змінювати мою країну на краще.Тому я надав тобі громадянство, дав гідну роботу. Минуло доволі багато часу, щоб нарешті зрозуміти:
Ти не впорався, ти виявився не тим, яким здавався. Що ж, прикро, але так трапляється...
Я не забув нашу дружбу вдруге.
Я запропонував тобі змінити роботу, щоб уникнути ганьби. Бо не тільки я чекав від тебе результатів, а ще кілька десятків мільйонів людей. (Нагадаю, я тут працюю президентом та маю відповідати навіть за своїх друзів. Робота така).
Але раптом пішло все якось не так, і ти почав поливати мене гімном. Чи то були застарілі комплекси, чи що щесь - мені вже не було цікаво це з' ясовувати, але з тих часів навряд чи міг називати тебе другом. Розумію - у політиці майже немає місця дружбі. Таке. Я в курсі.
Чомусь ти вирішив, що мусиш ще й випробувати мене на міцність, продовжуючи водоспади гімна у мій бік. Але ти забув, що я працюю тут президентом. І бруд цей ти лив не лише мене, але й на мою країну. Бо я працюю тут президентом. Бруд на втіху нашим ворогам, навряд чи ти це не розумів. Далі- більше. Ти почав шкодити моєй країні. Це вже була відверта зрада, коли за твоїм сприянням ворог одержав в подарунок всю промисловість окупованого тим ворогом регіону. "Боротьба проти торгівлі з окупантами" - так глузливо назвали це твої нові "друзі". Вагаюсь- це лише твоя недолугість, чи нестерпне бажання влади? Чи звичайний кокаїн, що майже зжер твій мозок?
Згодом твоя рідна країна, котру ти так легко залишив колись, зажадала запроторити тебе до буцегарні. Якось дивно вони хтіли віддячити тобі за твої реформи, але то твої справи і реформованного тобою судочинства. Таке.
І тоді я втретє згадав, що ми були друзями.
А ще я доволі хитрий (бо я працюю президентом країни, що воює з найпідступнішим ворогом у світі. Маю бути хітрішим навіть за Хуйла). І я, дочекавшись, коли ти поїдеш в черговий "антикоррупційний" вояж за кордон, зробив так, щоб ти щез з моєї країни назавжди, але опинився недосяжним для Феміди тієї країни, де ти колись також працював президентом. Я навіть не просив твоєї подяки за цей подарунок. Сподівався, що мабуть колись згадаєш у якійсь своєї лекції мене добрим словом.(У Прінстоні, гадаю, теж поцінюють вдячність та шляхетність духу).
Та не сталося, як гадалося. Тепер ти - злочинець, який злочинно перетнув кордон моєї країни. По-дикунські, якимось безглуздим штурмом, силами сотень людей, яких ти також забруднив у свій злочин. До того зламавши їм мозок своїм популізмом та брехнею. От скажи, нащо ти сподівався, вже колишній друже?
То ж вибач. Я вчетверте маю згадати нашу колишню дружбу. Бачу, ти хворий. Ти став небезпечним сам для себе. І щоб ти не заподіяв собі більшої шкоди, я маю нарешті зробити те, що маю. Вибачай. П.С. Забув сказати: ти справжнісіньке гімно, мій колишній друже. Я мав це роздивитись раніше. My fuck up. Адже я працюю тут президентом".

Вы реально готовы пожертвовать Порохом ради Украины?

Ми можемо порозумiтися, якщо так.

Потому что мы - за Украину. Не за Пороха, не за Юлю, не за Михо.

Мы - за Украину, если вы еще не заметили.

Вся говнотема служит местом обсирания Пороха. Всё, больше у вас там нет никаких целей в жизни. Вы тащите любое говно, готовы цитировать Шария, xуйла и любого другого гондона, если он что-то плохое скажет про Пороха. Кроме Пороха, у вас больше нет претензий ни к кому.

Вы не топите за Юлю и Михо и Семена и Парасюка и за Садового, но в любом конфликте где эти гандоны против Пороха, вы сразу становитесь на их сторону. Вон федос за овоща топит и что? Кто-то в вашей теме сказал ему что он ебанулся? Нет.

Действия Михо идут во вред Украине? Похуй, лишь бы Пороху хуже было. Действия Семенченка идут во вред Украине? Похуй, лишь бы Пороху плохо было.

Так что у себя там в говнотеме вешайте друг другу лапшу о том, как вы за Украину топите

Порох, конечно, сильно ступил, лишив Саакашвили гражданства.
Однако же никто не хочет решать вопрос через суд, а предпочитает максимально шумный и деструктивный вариант.

Так Саакашвили же уже проиграл один суд за балобольство. Он кроме как попиздеть ничего не умеет.

Sergey Muntaniol
3 хв.
Дзвінок у двері.Відчиняю- анікого. Під дверима -лист. Якщощо, я тут нідочого. Ось, дивіться:
"Ти знаєш, я тут працюю президентом, у цій країні. І я запросив тебе сюди, бо пам'ятав нашу дружбу та сподівавася, що ти вмієш та прагнеш робити тут реформи, змінювати мою країну на краще.Тому я надав тобі громадянство, дав гідну роботу. Минуло доволі багато часу, щоб нарешті зрозуміти:
Ти не впорався, ти виявився не тим, яким здавався. Що ж, прикро, але так трапляється...
Я не забув нашу дружбу вдруге.
Я запропонував тобі змінити роботу, щоб уникнути ганьби. Бо не тільки я чекав від тебе результатів, а ще кілька десятків мільйонів людей. (Нагадаю, я тут працюю президентом та маю відповідати навіть за своїх друзів. Робота така).
Але раптом пішло все якось не так, і ти почав поливати мене гімном. Чи то були застарілі комплекси, чи що щесь - мені вже не було цікаво це з' ясовувати, але з тих часів навряд чи міг називати тебе другом. Розумію - у політиці майже немає місця дружбі. Таке. Я в курсі.
Чомусь ти вирішив, що мусиш ще й випробувати мене на міцність, продовжуючи водоспади гімна у мій бік. Але ти забув, що я працюю тут президентом. І бруд цей ти лив не лише мене, але й на мою країну. Бо я працюю тут президентом. Бруд на втіху нашим ворогам, навряд чи ти це не розумів. Далі- більше. Ти почав шкодити моєй країні. Це вже була відверта зрада, коли за твоїм сприянням ворог одержав в подарунок всю промисловість окупованого тим ворогом регіону. "Боротьба проти торгівлі з окупантами" - так глузливо назвали це твої нові "друзі". Вагаюсь- це лише твоя недолугість, чи нестерпне бажання влади? Чи звичайний кокаїн, що майже зжер твій мозок?
Згодом твоя рідна країна, котру ти так легко залишив колись, зажадала запроторити тебе до буцегарні. Якось дивно вони хтіли віддячити тобі за твої реформи, але то твої справи і реформованного тобою судочинства. Таке.
І тоді я втретє згадав, що ми були друзями.
А ще я доволі хитрий (бо я працюю президентом країни, що воює з найпідступнішим ворогом у світі. Маю бути хітрішим навіть за Хуйла). І я, дочекавшись, коли ти поїдеш в черговий "антикоррупційний" вояж за кордон, зробив так, щоб ти щез з моєї країни назавжди, але опинився недосяжним для Феміди тієї країни, де ти колись також працював президентом. Я навіть не просив твоєї подяки за цей подарунок. Сподівався, що мабуть колись згадаєш у якійсь своєї лекції мене добрим словом.(У Прінстоні, гадаю, теж поцінюють вдячність та шляхетність духу).
Та не сталося, як гадалося. Тепер ти - злочинець, який злочинно перетнув кордон моєї країни. По-дикунські, якимось безглуздим штурмом, силами сотень людей, яких ти також забруднив у свій злочин. До того зламавши їм мозок своїм популізмом та брехнею. От скажи, нащо ти сподівався, вже колишній друже?
То ж вибач. Я вчетверте маю згадати нашу колишню дружбу. Бачу, ти хворий. Ти став небезпечним сам для себе. І щоб ти не заподіяв собі більшої шкоди, я маю нарешті зробити те, що маю. Вибачай. П.С. Забув сказати: ти справжнісіньке гімно, мій колишній друже. Я мав це роздивитись раніше. My fuck up. Адже я працюю тут президентом".

Красиво, конечно. Но...

Назад
Зверху Знизу