Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
А у меня не хватает силы воли:плачу:
Особенно бесит, когда не догоняешь- ватник пишет или просто ебанько переросток.

Вот, скажи, ты же иногда едешь в одном автобусе, когда туда заходит парочка пьяных? Ну, совсем же не обязательно с ними дискутировать. Вот и тут так. Просто помни, что это только увеличивает количество запаха перегара. Ну, правда же...

bje3fb.jpg

Всплило, бля навіть він думає як і я...
Анатолій Гриценко
23 хв. ·
Зранку настрій був кращим, ніж увечері. Зранку правове поле було порушене владою, ганебним указом Порошенка, потім ігрищами з поїздами й "мінуваннями" КПП на кордоні. Увечері правове поле було порушене учасниками акції, в тч депутатами, силовим штурмом державного кордону. І перше, і друге порушення вкрай небезпечні, вони шкодять народу і державі, про імідж в очах партнерів годі говорити. Зараз нам треба остудити гарячі голови, в обох таборах, і знайти мирний шлях повернення у правове поле. В інтересах народу і держави.
ЗІ Але я проти примірення, кожний має отримати своє... Хоча, Хороший штраф Сааку за незаконний перетин і хай Юлю мочить... Бо не знаю хто ще зможе...

Первые итоги операции "Краковец"
Таки зрадойобы сегодня могут праздновать.

dgfaf4.jpg

Премию Дарвина все же можно и не посмертно давать. Пора уж.

c8jgbh.jpg

Всплило, бля навіть він думає як і я...
Він не думає так, як ти.
Він заховався в кущах, як шакал, спостерігаючи за бійнею.
Розраховуючи на те, що можна буде опісля всього перекусити падаллю..

Ну, для меня это только сорта, в которых я не разбираюсь. И у той, и у другого просто нет цели сохранить Украину, им важно сберечь себя.
Да подонки, что говорить. Вместо того, чтобы сплотиться, действовать единой командой против врага, они за власть грызутся как будто не понимают, что это на руку ху*лу и раше, а потеряв свободу Украины, они ведь не нужны будут ни своим, ни чужим.

Ага.

Шо, завтра в Раду внесут тучу кандидатур на снятие неприкосновенности?
Жду не дождусь. Кстати, очень вероятно, потому как толик с усами вовремя спрыгнул. И инфа и чуйка у него есть.

Oleksandr Derkach з Alik Derkach.
31 хв.
Якщо силові органи адекватно не відреагують на прорив апатріда через державний кордон та побиття прикордонників, це значить, що влада дуже слаба і їй недовго залишилося.. Вибачте.

Dmitro Vovnyanko
46 хв.
Що вам сказати френди? Хренова ситуація. Наша мила опозиція опустилася до відвертого беззаконня. Незаконний перехід кордону. Прорив на охороняємий об'єкт, насилля по відношенню до держслужбовців - прикордонників.
А найгірше - дискредитація державних інституцій в очах громадян. Зневага. Владою стають не державні органи, а пара сотень відморозків.
Що тепер? Тепер - не нервувати. Довіримося тій державі, яку захищаємо. Я думаю - там пропрацьовували такий варіант і зараз буде реакція. Звісно, багато в кого зараз руки тягнуться кинути туди пару батів Нацгвардії, аби всіх - рилом в землю. Але так можна надто далеко зайти.
Спостерігаємо.
Але владі треба щось робити і робити швидко. Зневага до державних інституцій - це методи більшовиків. Якщо чуваки збагнуть, що державу можна довго мордувати безкарно - держава розсиплеться. Не можна доводити до точки неповернення.

djg0fc.jpg

aag5de.jpg

чтобы не оказалась, всех "поддержателей" несколько раз проверяли на подъезде к границе... к тому же газ и "резинки" можно применять на большом расстоянии, куда и гранату не добросишь... если бы хотели крови - ее бы сделали в любом случае, и действия полиции были бы до задницы! а отсутствие вообще каких-либо действий со стороны правоохранителей - это поощрение безнаказанности... завтра такие же прорывы пойдут со стороны ПМР, Белоруси, Рашки - и что, опять сопли жевать? да, будут жевать, и кивать на сегодняшние Шегини... "если там прокатило, чё мы тут грех на душу будем брать и в людей стрелять?"... вариантов решить эту заваруху было море: 1.газом разогнать, 2. рассеять толпу и упаковать поодиночке, 3. упаковать или разделить во время переезда из Краковца в Шегини... народу там было не больше 100 человек суммарно, вместе с журналистами и прочими зеваками, а копов, нацгвардейцев и погранцов было в 2-3 раза больше...если бы хотели - сделали всё быстро и без особого шума! но не было желания... зато теперь зрадоёбы будут на всех углах кричать про беззубость власти и импотентной полиции... и уже неизвестно что хуже - что хунтой называли, или что беззубые
Я понял вашу позицию.

Якщо силові органи адекватно не відреагують на прорив апатріда через державний кордон та побиття прикордонників, це значить, що влада дуже слаба і їй недовго залишилося..
Якщо чуваки збагнуть, що державу можна довго мордувати безкарно - держава розсиплеться. Не можна доводити до точки неповернення.
Полностью поддерживаю.

это он щаз кому?[/QUOTE]Похоже и нам,в том числе.Луценко сказал что планируют делать. Но вот то что он начал пояснять очевидное,ИМХО,говорит о неуверенности именно сейчас в том что надо делать дальше.

Назад
Зверху Знизу