Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Оперативные части, это и есть СМЧМ (милицейские батальоны).

)))

СМЧМ и оперативные части немного разные вещи. На примере ОМСДОН -- 1-й полк конвойный, 2-й, 4-й и 5-й оперативные, 3-й СМЧМ. 2, 4, 5 полки оперативные - просто пехота на БТР -- зеленая форма и погоны ВВ. 3-й полк носил милицейскую форму.

А вообще дивизий ВВ было много. В основном они состояли из конвойных полков. В одной Москве их было три. Обычно в конвойную дивизию входило три конвойных полка и оперативный батальон и батальон СМЧМ (если город серьезный). Оперативные части носили такую же форму, как и конвойные, но они не несли конвойную службу. Их задача была население в узде держать, или бунты на зонах гонять.

Виктория_Правды‏ @pravda_1 2 мин.2 минуты назад
Журнал "Публичные люди", шеф-редактор Наташа Влащенко. Вроде бы наш, но так ещё нас не опускали, публичными фашистами Гиркиным и Прилепиным!
gc0jeg.webp

Этот вопрос меня уже давно гложет. Но гранты же от тоже типа общественных организаций? Ну не правительственные же они?
Правительственные, американских, европейских налогоплательщиков. Фонды, которые выделяют гранты, сами проводят проверки. Вот она правильно написала, в чем проблема:

Helgi Sharp
34 мин ·
Уметь радоваться тому, что имеешь, здесь и сейчас... Off!
jdgha7.webp

Правительственные, американских, европейских налогоплательщиков. Фонды, которые выделяют гранты, сами проводят проверки. Вот она правильно написала, в чем проблема:

Вы за то, что бы антикоррупционеры подавали декларации?

Нравятся мне люди, которые рядом срут на голову, а потом приходят к людям, на которых они срали.
Кстати, подскажи своему сотемнику, что из Германии не один юзер пишет. А то он про тебя забыл внезапно.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=59583663&postcount=80296

)))
СМЧМ и оперативные части немного разные вещи. На примере ОМСДОН -- 1-й полк конвойный, 2-й, 4-й и 5-й оперативные, 3-й СМЧМ. 2, 4, 5 полки оперативные - просто пехота на БТР -- зеленая форма и погоны ВВ. 3-й полк носил милицейскую форму.
А вообще дивизий ВВ было много. В основном они состояли из конвойных полков. В одной Москве их было три. Обычно в конвойную дивизию входило три конвойных полка и оперативный батальон и батальон СМЧМ (если город серьезный). Оперативные части носили такую же форму, как и конвойные, но они не несли конвойную службу. Их задача была население в узде держать, или бунты на зонах гонять.
Спасибо. Не знал про оперативные полки, всегда думал, что это и есть СМЧМ.

Vonzales‏ @VonzalesDelGado 11 ч.11 часов назад
Еще
Через 5 минут после публикации этот твит удалили.
Просто напоминание. "Ихтамнеты" и вот это всё.
h4eegc.webp

Serhiy Petrov
2 ч
Про маленький виробничий героїзм машиністів минулої ночі

Минулої ночі я їхав до Києва на "інспекційний візит" представників Фонду Вікімедіа до ГО "Вікімедіа Україна" (як член Ревізійної комісії та ще задіяний ще в низці проектів щодо яких представляємо звіти). Їхав потягом Костянтинівка - Київ.

Цей потяг іде через сумнозвісну Балаклію. Зважаючи на небезпеку, маршрут прямування потяга змінили, пустивши його через Святогірськ - Куп'янськ-Вузловий - Чугуїв - Основу і далі за маршрутом). Зрозуміло, що такий шлях довший, тому потяг, звісно запізнився.

Запізнення відправлення по Харкову складало 1 година 49 хвилин. Але, вже по Ніжину запізнення складало лише 26 хвилин, а запізнення прибуття до Києва - всього 16 хвилин!!!

Чесно кажучи, я у приємному шоці! Наздогнати 1 годину 33 хвилину у дорозі - це нереально круто. Справді, дуже круто!

Хочу подякувати ПАТ Укрзалізниця за професійну роботу локомотивних бригад ТЧ-3 Основа (ТЕП-70) Південної залізниці та ТЧ-1 Київ-Пасажирський Південно-Західної залізниці (ЧС-4), які зробили майже не можливе! А скільки часу (зокрема, для нашої економіки) та нервів пасажирів вони зекономили! І завдяки цьому маленькому виробничому героїзму я мав ще час трохи поснідати :)

Особисто я вважаю, що такі професійні дії локомотивних бригад (тут особливий респект і уважуха) та диспетчерів, які забезпечили в умовах надзвичайної ситуації такий крутий нагон "потягу поза розкладом", мають бути гідно відзначені. І на мою думку, тут слід подумати не тільки про подяку, а й про премію (Войцех Балчун, ось Вам готове рішення для підвищення ефективності роботи).

Вже проїжджаючи вихідні світлофори ст. Нова Баварія, засинаючи, я відчував, що бригада ТЧ-3 Основа погнала наздоганяти графік. І я про це пишу, бо трохи знаю залізничну специфіку, специфіку дільниці Люботин - Ворожба, проблеми з колійним господарством, з контактною мережею... Тому локомотивним бригадам я красно дякую!!!

А крім того, цей пост не лише про те, що чого ми очікуємо від компаній, які надають послуги з перевезення, а й про те, що за гарно виконану роботу треба завжди дякувати. І завжди оцінювати роботу з врахуванням всіх нюансів, на які у нас не звертають увагу, ніби розрахунки задачах з фізики, де щільність води береться за одиницю, що можливо лише за температури 20 градусів - така собі ідеальна рідина, чого в природи майже не буває :). Якби ці нюанси враховувались, то повірте у нас було би менше зради і набагато більше перемоги.

Такі ось думки вдячного пасажира.

P.S. Особисто я розраховував на запізнення по Києву складе близько години, єсі шо. Саме через оті нюанси дільниці Люботин - Ворожба з її швидкісними обмеженнями.

Хуйню она написала. Гранты выделяются явно не на покупку элитных квартир, к примеру. А совсем на другие, благие дела. Поэтому, если грантодателю похуй, что грантоеды сделали с его деньгами, пусть блядь, молчат в тряпку. И это НАШИ деньги. Опосредовано, но НАШИ, т.к выделялись, еще раз, на благие для НАШЕЙ страны цели. Не вижу проблем, если в декларации будет указана сумма гранта и на что он выделялся. Потому что под эти гранты можно что хошь списать. А так простой арифметический подсчет покажет, что суммы грантов маловато будет, чтобы покрыть задекларированные расходы.
Пусть пишут, суки.

Филипп Духлий
4 мин ·
Порылся я тут по законодательству США. У них все неприбыльные организации заполняют форму 990s, которая содержит все их доходы, расходы, имущество, основных получателей денег, зарплаты ключевых сотрудников и т.д.
Вот она
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А самое вкусное то, что по штатовским законам эта информация является публичной и должна быть предоставлена любому желающему по первому запросу.
И логика тут простая. Если ты не платишь налоги, т.е получаешь от страны льготы, то будь добр отчитаться перед гражданами этой страны почему они платят налоги, основывая юрлицо, а ты - нет. И на какое такое благо для страны ты потратил эти неоплаченные налоги.
А у нас неприбыльные организации, и антикоррупционеры в частности - это закрытый клуб. Кто им платит, за что, куда они тратят и почему налогоплательщики должны содержать эту всю богадельню - хз.

Жаба гадюку
Нардеп Савченко різко розкритикувала діяльність Тимошенко
25.03.2017, 00:30 · Категорія: Політика

Версія для друку
В інтерв'ю журналістам видання «Апостроф» позафракційний нардеп Надія Савченко висловила свою точку зору стосовно шансів лідера «Батьківщини» Юлії Тимошенко на вірогідних позачергових виборів до Верховної Ради, а також оприлюднила власне ставлення до своєї колишньої політичної соратниці.

За словами Савченко, в межах своєї законодавчої діяльності у парламенті їй доводиться спілкуватися з Юлією Тимошенко, проте зауважила, що у більшій частині випадків у їхніх позиціях щодо важливих питань є великі розбіжності.

Народний депутат переконана, що у даний час виборці віддають значну перевагу політкам-жінкам, а також громадян України зацікавлені у тому, аби війна на Донбасі закінчилася якомога швидше. В той же самий час, Надія Савченко зауважила, що люди традиційно реагують на показники зовнішні і не звертають увагу на внутрішні якості.

Коментуючи наявний у неї досвід більш тісного знайомства з Тимошенко, Савченко наголосила, що в даному випадку мова йде про людину, яка зацікавлена лише у владі заради влади. Крім того, на думку Савченко, лідер БЮТ не вважає владу тим механізмом, який може поліпшити життя людей.

распад и неуважение‏ @VictorKvert2008 2 мин.2 минуты назад
Еще
Газеты Франции рассказывают о встрече xуйла с Ле Пен.
1cjccb.webp

Антон Иванов‏ @tepl22 3 ч.3 часа назад
Еще
Перший у Світі пес ветеран-учасник бойових дій, бойовий побратим.
Був у боях, рятував життя, підтримував у скруті!!
cdc3gg.webp

Ну вот просто какой смысл вкладывается в "общественная организация" в Америке? Ну или "общественный деятель"? Что-то мне подсказывает, что вовсе не тот, что в Украине. Думаю, отсюда и озабоченность очередная.
Ну по сути, общественная- это, я так понимаю, значит некоммерческая, то есть не занимающаяся бизнесом и не получающая прибыль.. волонтёрская.

Сергей Прач поделился публикацией Филиппа Духлего.
1 мин ·
Публичная отчетность неприбыльных организаций - стандартная процедура в цивилизованном мире. Потому что действует жправило железной логики: ты не платишь налоги -покажи чем ты занимаешся.

Кстати, прикол - вывих плеча заработала. Микро, правда. Но как можно вывихнуть и не заметить?:D

Назад
Зверху Знизу