Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

27.08.14 вторжение войск РФ - Part 12

• Автор теми Автор теми CAXAP
  • Дата створення Дата створення
Шо сломалось?:eek: Упустила нить разговора.

порохотяг,блять.Вчи мову.
пыль-порох
сосать-смоктать
всасывать-всмоктувать
samsungvcc5620s37_enl.jpg

Останнє редагування:
Хоттабычь, ты уже на Родине?

OXYGENE
гандон припал к кормушке!

А что в общей системе изменили,чтобы у "гандонов" пропала возможность
"гандонить"?Какие-то схемы стали невозможны,или законы изменили за полтора года?

меня в 93 забраковали по здоровью,а + ещё добавилось...
и почему у таких всегда героические аватары? водку пить здоровье не мешает.
ну ок.

А что в общей системе изменили,чтобы у "гандонов" пропала возможность
не знаю зачем, но вам скажу, что это был сарказм.
Бирюков из тех кто делает и много. в том числе и в борьбе с "гандонами"

Останнє редагування:
и почему у таких всегда героические аватары? водку пить здоровье не мешает.
ну ок.

не знаю зачем, но вам скажу, что это был сарказм. повторить?

хуйловичь,ты мне наливал или мы вместе пили?
в чём героичность моего аватара?

На предыдущей странице я это же сообщение снес.
Подождал пол часа, не получил подтверждения и удалил.
Говорят, что это пост прошлогодний..
Сегодняшнее число,время 00:19
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А что в общей системе изменили
надо подождать пока изменят, кто нибудь, как нибудь, когда нибудь.
а пока можно в Чехию, как один наш разочарованный патриот и оттуда давать советы. советы убежавшего

Таки в натуре кацапы заперли на наш бп грузовик с бк)

Близько 22.00 25 липня співробітники Держприкордонслужби на контрольному посту «Березове» (Донецька область) затримали «КАМАЗ» битком набитий боєприпасами. Транспортним засобом, який заїхав на контрольний пост з території тимчасово непідконтрольній Україні, рухалися двоє осіб у військовій формі.
Затримавши автівку прикордонники попередньо з’ясували, що один з чоловіків кадровий військовий ЗСУ РФ у званні «майор», а інший належить до незаконних збройних формувань. В «КАМАЗі» правоохоронці виявили ящики з великою кількістю патронів різного калібру.
Наразі на місце прибули співробітники СБУ, МВС та інших структур для з’ясування всіх обставин. Проводяться фільтраційні заходи.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Таки в натуре кацапы заперли на наш бп грузовик с бк)
И ведь пройдёт незамеченным...А хорошо бы сразу журналистов,да всякие ОБСЕ носом ткнуть. Хорошо бы скандальчик побольше.Майор армии РФ,да ещё если при форме и документах,да рядом сепаратюга,да это всё на грузовике набитом боеприпасами.Хороший повод для информационной войны.но толку...По опыту общения с россиянами будет "ви всё врёти".А остальным ничего доказывать и так не надо,все давно всё поняли.

Олександр Можаєв з дружиною і трьома дітьми живе на допомогу від держави.:ги:
Терорист Олександр Можаєв, більш відомий на прізвисько "Бабай", заявив, що йому нема на що утримувати сім'ю. За його словами, після повернення з Донбасу він не може знайти роботу, тому через своїх знайомих попросив кинути в Мережі прохання про допомогу - якщо не грошима, то хоча б продуктами або одягом, передає Комсомольская правда в Краснодарі. "Так, у мене в родині зараз важке матеріальне становище. У вересні минулого року я зайшов на Донбас, а перед Новим роком вийшов звідти. Нас попросили піти. Сказали, мовляв, якщо хочете жити, їдьте. Так що перебувати там було дуже небезпечно... Але скоро ми плануємо повернутися назад. Щоправда, коли саме, точно ще не відомо. Поки що чекаємо до вересня. Але за те, що я перебуваю в рядах ополченців, не платять. А у мене сім'я, троє дітей. Мені елементарно нема, на що їх утримувати", - поскаржився Бабай. Нещодавно в бойовика народилася третя дитина. Своїх дітей він і його дружина Світлана, яка ніколи не працювала, утримують на дитячі виплати. "Але це дуже маленька сума. Доньку в школу скоро збирати треба: зошити, ручки, портфель, одяг купити. Материнський капітал за другу дитину ми витратити не можемо, синові ще трьох років немає. А губернаторські 100 тисяч рублів, які на Кубані дають за третього малюка, ми ще не отримали. Кажуть, протягом року вони будуть у нас на руках. А я мужик, я не можу нічого зробити. Я повинен сім'ю годувати. На роботу мене не беруть. Кому ж потрібен кримінальний елемент?", - сказав Можаєв. Козак-терорист був раніше судимий за розповсюдження конопель. Зараз він знятий з обліку розшукуваних злочинців, але щодо нього у суді слухається нова кримінальна справа за погрозу вбивством або заподіянням тяжкої шкоди здоров'ю.

Было?
У суботу, 18 липня, Донецьк був обстріляний самими бойовиками із самохідних установок, які потім були розгорнуті у бік Авдіївки

Про це на брифінгу заявив Андрій Таран, який представляє українську сторону в Спільному центрі контролю та координації (СЦКК), повідомляє Еспресо.TV з посиланням на "Новости Донбасса".

Таран і заступник керівника АТО на території Донецької та Луганської областей Сергій Галушко надали запис радіоперехоплення бойовиків "ДНР", в якому йдеться про обстріл Донецька 18 липня.

Згідно із записом, обстріли велися з території Критого ринку у самому Донецьку, а не з української сторони, як заявляють бойовики.

"Орієнтовно о 20.00 почався обстріл із забороненого мінськими домовленостями важкого озброєння. Він вівся з району Дурна Балка Калінінського району Донецька, з боку Макіївки. Обстріляли центральну частину міста Донецька: Ворошиловський район, район вулиць Панфілова, Щорса та вулиці Університетської", - сказав Галушко.

Было. И я уже писал - там в титрах "в направлении глазки", а на самом деле речь идет о Гладковке - поселок такой в Донецке.

Но в принципе это сути не меняет. То, что ордынцы в этот день сами обстреляли Донецк у трезвомыслящих людей вопросов не вызывает. Даже по законам физики и ТТХ танков украинские войска со своих позиций не смогли бы туда достать.

АРМІЯ SOS ‏@ARMY_SOS 14 сент.
"Парад пленных" в Донецке организовал Алексей Дикий - бывший милиционер.

93dec02c2aed5e6bbdb1ca4fb7bb2940.png

Шобы помнили урода.

Какой он на хуй милиционер? Эта тварь руководила УБОПом, занималась вышибанием бабок из коммерсантов в пользу местных рыгов.

Милиционеры это те, кто убийства раскрывают и насильников ловят.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу