Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да. По наблюдаем за беларусами, а там и наша очередь...
Глава ЦИК Беларуси Лидия Ермошина подтвердила, что Светлана Тихановская записывала своё резонансное обращение в её кабинете. Об этом она заявила в интервью «Комсомольской правде».
«Это мой диван. Она записывала это обращение без меня», — рассказала Ермошина.
По её словам, Тихановская принесла жалобу в присутствии журналистов, зашла в кабинет главы ЦИК и осталась там с адвокатом и двумя высокопоставленными сотрудниками правоохранительных органов.
А вообще в сети есть белорусское ****о, вот наших девах валом, а бульбовых не могу найти?![]()
Сергій (ім'я змінене на прохання героя), 25 років
Мене затримали на третій день акцій, 11 серпня, біля торгового центру. Працював не просто ОМОН, це був спецзагін "Алмаз" - еліта, яка бореться з терористами.
Коли ми побачили, як до нас йде колона спецтехніки, зрозуміли, що можна тільки ховатися. Я сидів у потаємному місці, якийсь час знайти мене не могли. Так вийшло, що я бачив, як на майданчику перед ТЦ на колінах стоять люди, яких б'ють. Один з них впав, до нього нахилився омонівець, він підняв очі, і ми зустрілися поглядом. Я подумав, що мені ***** [кінець].
Мене також вивели на майданчик. Тих, хто щось говорив, били. Мене поклали на землю, трохи побили. У мене був із собою рюкзак з респіраторами, масками. Один з офіцерів подивився на нього і сказав: "О, це якийсь організатор". Почали шукати власника.
Я вирішив не зізнаватися - розумів, що буде додаткове насильство. Після кількох хвилин побиття мене знову запитали, чи це мій рюкзак. Я сказав, що не мій. Мене вивели за кут торгового центру три людини зі спецзагону. Руки у мене були зав'язані. Дістали бойову гранату - я знаю, чим вони зовні відрізняються від світло-шумових, - і сказали, що зараз дістануть чеку, покладуть мені в труси, я підірву, а вони потім скажуть, що я підірвався на саморобному вибуховому пристрої. Що ніхто нічого не доведе, і їм нічого не буде.
Я продовжував говорити, що рюкзак не мій. Вони поклали мені в штани гранату, відбігли. Потім повернулися і сказали, що я ****** [знахабнів], знову почали бити. Били в пах, били по обличчю. Рюкзак наказали нести в зубах. Поки ми йшли до автозака, вони продовжували мене бити руками по обличчю. Якщо кидав рюкзак - били. У мене тепер пошкоджені зуби.
Мене завели в автозак, там було людей 20. Нас кидали один на одного. Зверху стояв омонівець, який ходив по людях. Ноги ставили на шию, починали душити. Хто скаржився, того били по руках. У нашій машині був астматик, він почав задихатися. Омонівець підійшов до нього, поклав ногу на горло, почав душити і сказав: "Якщо ти здохнеш, нам все одно".
Коли нас вивели на вулицю, на землі була розлита фарба. Мені обмазали нею обличчя, позначили таким чином. Потім пересадили в іншу машину. Там були працівники з кийками. Тебе кладуть на підлогу, і вони б'ють тебе по ногах, примовляючи: "Це щоб не бігав! Добігався!" Там я був один, можливо, туди водили й інших. Дівчат при мені не били.
Далі за посиланням
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Это не герой, это супергерой. )))))Сергій (ім'я змінене на прохання героя),
Коли ми побачили, як до нас йде колона спецтехніки, зрозуміли, що можна тільки ховатися.
дай им ему по лбу, может извилины на место станут

Нічого не переплутав? Без черги уже лізеш. А росія?

a дії - такі самі - напр. ***ло "забув" вивести масу танків по спільних маневрах (котрі теж свідчать про гру Лукашенак на користь ***ла!), а той поц "забув" оті танки видалитиЗапитання було не про слова, а про дії.
Есть достижения и в этом. Может НАТО зачухается.. Во всяком случае нужно делать регистрацию в паспорте в Черновцах и входить в Румынию. А то танки ВВХ хз где остановятся
Это не герой, это супергерой. )))))
А я ще пам"ятаю, як в 2014 році Білорусь нам допомагала пальним, технікою і навіть тканиною на форму.
...