Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Жыве Беларусь!

• Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
не то шо люблю, просто уважаю и ценю!;)
он мне 2-х прекрасных детей сделал!
а тебе, даже понюхать не дам!;):D
иди, поплачь и успокойся!:D:пиво:
дай им ему по лбу :D, может извилины на место станут

В Беларуси завели дело на создателя главного оппозиционного Telegram-канала
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

4e837476f5f78197eb3ada.webp

Чаушеску, Каддафи и Лукашенко

Не то чтобы кто-то сомневался
Глава ЦИК Беларуси Лидия Ермошина подтвердила, что Светлана Тихановская записывала своё резонансное обращение в её кабинете. Об этом она заявила в интервью «Комсомольской правде».

«Это мой диван. Она записывала это обращение без меня», — рассказала Ермошина.

По её словам, Тихановская принесла жалобу в присутствии журналистов, зашла в кабинет главы ЦИК и осталась там с адвокатом и двумя высокопоставленными сотрудниками правоохранительных органов.

Сергій (ім'я змінене на прохання героя), 25 років
Мене затримали на третій день акцій, 11 серпня, біля торгового центру. Працював не просто ОМОН, це був спецзагін "Алмаз" - еліта, яка бореться з терористами.
Коли ми побачили, як до нас йде колона спецтехніки, зрозуміли, що можна тільки ховатися. Я сидів у потаємному місці, якийсь час знайти мене не могли. Так вийшло, що я бачив, як на майданчику перед ТЦ на колінах стоять люди, яких б'ють. Один з них впав, до нього нахилився омонівець, він підняв очі, і ми зустрілися поглядом. Я подумав, що мені ***** [кінець].
Мене також вивели на майданчик. Тих, хто щось говорив, били. Мене поклали на землю, трохи побили. У мене був із собою рюкзак з респіраторами, масками. Один з офіцерів подивився на нього і сказав: "О, це якийсь організатор". Почали шукати власника.
Я вирішив не зізнаватися - розумів, що буде додаткове насильство. Після кількох хвилин побиття мене знову запитали, чи це мій рюкзак. Я сказав, що не мій. Мене вивели за кут торгового центру три людини зі спецзагону. Руки у мене були зав'язані. Дістали бойову гранату - я знаю, чим вони зовні відрізняються від світло-шумових, - і сказали, що зараз дістануть чеку, покладуть мені в труси, я підірву, а вони потім скажуть, що я підірвався на саморобному вибуховому пристрої. Що ніхто нічого не доведе, і їм нічого не буде.
Я продовжував говорити, що рюкзак не мій. Вони поклали мені в штани гранату, відбігли. Потім повернулися і сказали, що я ****** [знахабнів], знову почали бити. Били в пах, били по обличчю. Рюкзак наказали нести в зубах. Поки ми йшли до автозака, вони продовжували мене бити руками по обличчю. Якщо кидав рюкзак - били. У мене тепер пошкоджені зуби.
Мене завели в автозак, там було людей 20. Нас кидали один на одного. Зверху стояв омонівець, який ходив по людях. Ноги ставили на шию, починали душити. Хто скаржився, того били по руках. У нашій машині був астматик, він почав задихатися. Омонівець підійшов до нього, поклав ногу на горло, почав душити і сказав: "Якщо ти здохнеш, нам все одно".
Коли нас вивели на вулицю, на землі була розлита фарба. Мені обмазали нею обличчя, позначили таким чином. Потім пересадили в іншу машину. Там були працівники з кийками. Тебе кладуть на підлогу, і вони б'ють тебе по ногах, примовляючи: "Це щоб не бігав! Добігався!" Там я був один, можливо, туди водили й інших. Дівчат при мені не били.

Далі за посиланням

Сергій (ім'я змінене на прохання героя), 25 років
Мене затримали на третій день акцій, 11 серпня, біля торгового центру. Працював не просто ОМОН, це був спецзагін "Алмаз" - еліта, яка бореться з терористами.
Коли ми побачили, як до нас йде колона спецтехніки, зрозуміли, що можна тільки ховатися. Я сидів у потаємному місці, якийсь час знайти мене не могли. Так вийшло, що я бачив, як на майданчику перед ТЦ на колінах стоять люди, яких б'ють. Один з них впав, до нього нахилився омонівець, він підняв очі, і ми зустрілися поглядом. Я подумав, що мені ***** [кінець].
Мене також вивели на майданчик. Тих, хто щось говорив, били. Мене поклали на землю, трохи побили. У мене був із собою рюкзак з респіраторами, масками. Один з офіцерів подивився на нього і сказав: "О, це якийсь організатор". Почали шукати власника.
Я вирішив не зізнаватися - розумів, що буде додаткове насильство. Після кількох хвилин побиття мене знову запитали, чи це мій рюкзак. Я сказав, що не мій. Мене вивели за кут торгового центру три людини зі спецзагону. Руки у мене були зав'язані. Дістали бойову гранату - я знаю, чим вони зовні відрізняються від світло-шумових, - і сказали, що зараз дістануть чеку, покладуть мені в труси, я підірву, а вони потім скажуть, що я підірвався на саморобному вибуховому пристрої. Що ніхто нічого не доведе, і їм нічого не буде.
Я продовжував говорити, що рюкзак не мій. Вони поклали мені в штани гранату, відбігли. Потім повернулися і сказали, що я ****** [знахабнів], знову почали бити. Били в пах, били по обличчю. Рюкзак наказали нести в зубах. Поки ми йшли до автозака, вони продовжували мене бити руками по обличчю. Якщо кидав рюкзак - били. У мене тепер пошкоджені зуби.
Мене завели в автозак, там було людей 20. Нас кидали один на одного. Зверху стояв омонівець, який ходив по людях. Ноги ставили на шию, починали душити. Хто скаржився, того били по руках. У нашій машині був астматик, він почав задихатися. Омонівець підійшов до нього, поклав ногу на горло, почав душити і сказав: "Якщо ти здохнеш, нам все одно".
Коли нас вивели на вулицю, на землі була розлита фарба. Мені обмазали нею обличчя, позначили таким чином. Потім пересадили в іншу машину. Там були працівники з кийками. Тебе кладуть на підлогу, і вони б'ють тебе по ногах, примовляючи: "Це щоб не бігав! Добігався!" Там я був один, можливо, туди водили й інших. Дівчат при мені не били.

Далі за посиланням

Однако тут есть такие которые топят за лукашенко.
Остается только пожелать чтоб тоже самое случилось с их детьми выблядками и с выблядками самого лукашенко.

Нічого не переплутав? Без черги уже лізеш. А росія?

Эта реальная растяжка для Украины. Если Лушенко вынудят уйти и начнется смена власти, *****а начнет оккупацию. Как оно у них пойдет, вообще не представляю. Может Лукашенко с китайцами что-нибудь прикольное для ***ля приготовил.
Так вот, если расия таки оккупирует Беларусь с боями, а добровольно надеюсь они не сдадутся, то мы попадет под раздачу следующими, а может и параллельно.
И международному сообществу так проще выражать занепокоення. Можно на одном брифинге не одной стране выражать соболезнование, а сразу целый список будут зачитывать. :рл:

Запитання було не про слова, а про дії.
a дії - такі самі - напр. ***ло "забув" вивести масу танків по спільних маневрах (котрі теж свідчать про гру Лукашенак на користь ***ла!), а той поц "забув" оті танки видалити

Есть достижения и в этом. Может НАТО зачухается.. Во всяком случае нужно делать регистрацию в паспорте в Черновцах и входить в Румынию. А то танки ВВХ хз где остановятся

Не верю я в НАТО. Там там такая внутренняя бюрократия, просто рехнуться. Да *****а до Ла-Манша дойдет пока они тревогу объявят.

Это не герой, это супергерой. )))))

Жах почався біля РУВС "Московський", куди нас привезли. Автозаки відкривають, людям заламують руки. Якщо голова вище, ніж треба - відразу луплять по потилиці або палицею, або щитом. Тягнуть волоком. Я побачив, що хлопця, якого вели переді мною, просто заради жарту з усього розмаху довбонули головою об одвірок. Він закричав, підняв голову, йому ще влупили.
Далі те, що мене найбільше вразило, - "килим з людських тіл" - люди, які просто лежать на підлозі. По них ходили омонівці. Мені також довелося наступити на чоловіка, тому що коли я намагався його обійти, то знову отримав по голові.
На підлозі кров, випорожнення. Тебе кидають на підлогу, голову повертати не можна. Мені пощастило, що у мене була маска. Поруч був хлопець, який спробував повернутися, йому з усього розмаху берцями "прилетіло" по голові, хоч він вже був дуже побитий. Були люди з перебитими руками, які не могли ворушитися.
Людей змушували молитися. Завели хлопця, який благав: "Дядечки, не бийте". Йому сказали, що його зараз уриють, почнуть зуби рахувати. Кілька ударів. Він уже захлинається кров'ю, і омонівець йому каже - "Читай "Отче наш!" І хлопець розбитим ротом читає:" Отче наш, що єси на небесах".
Найстрашніший момент - це коли ти сидиш, а людей в коридорах, поверхом нижче, б'ють так сильно, що вони не можуть говорити і просто виють. Ти повертаєш голову - на підлозі кров, кричать люди, а на стіні дошка пошани з усміхненими міліціонерами, які це роблять. Ти розумієш, що потрапив у пекло.

Европейский союз не признал результатов выборов в Беларуси

d39acd304cbc5d668.webp

Европейский союз не признал результатов выборов в Беларуси. При этом в ЕС начали разработку санкций по отношению к виновным в насилие во время протестов и фальсификациям во время голосования.

Об этом в Twitter заявил верховный представитель Евросоюза по иностранным делам Жозеп Боррель.

"Беларусь: ЕС не принимает результаты выборов. Начинается работа по наказанию виновных в насилии и фальсификации", - написал Боррель.

Назад
Зверху Знизу