Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
такий пятачок перед кінотеатром був чудовий, для зустрічі біля метро, чи просто постояти, аж доки не з"явилася якась огидна шаурмячная.Ты не узнал в моем посте кинотеатр им. Жданова?
А фонтан який був?! Пам`ятаю. Щоправда, вже занедбанимтакий пятачок перед кінотеатром був чудовий, для зустрічі біля метро, чи просто постояти,

Говорят, что на бывшей пушкинской был фонтан,А фонтан який був?! Пам`ятаю.
я не пам"ятаю там аніякий фонтан... може, він з метро несумісний?А фонтан який був?! Пам`ятаю. Щоправда, вже занедбаним

Було там страховисько. Прямокутне, біля будинку 74. На першому поверсі досить велика крамниця "Філателія" працювала.я не пам"ятаю там аніякий фонтан... може, він з метро несумісний?![]()
Проможе, він з метро несумісний?
та там фонтан не вижив би ще при будівництві станції...Проне забув? Ст.м. "Академіка Бекетова".⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Я этот старый фонтан смутно помню из децтва.Було там страховисько. Прямокутне, біля будинку 74. На першому поверсі досить велика крамниця "Філателія" працювала.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Тобто було два фонтани. На парному боці Пушкінської - новороб. На непарному - ось:
![]()
Хороший лес... был...

Фарцовщики, ***!

Пральна, деда! Я в пионерлагере ни разу не был, и не жалею! Всё своё босоногое детство проводил на каникулах в Валках, у бабушки, где был сам себе хозяин! Мне никто не запрещал ходить на ставок купаться, как в пионерлагере, что хотел - то и делал!Танунах єво...
****ец....Да, теперь так...

Эх , сколько я в этом лесу с дочкой гулял .Да, теперь так...
![]()