Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
1767314606387.webp

Морозіть своі йайци, заработать хронічнскій простатит, і усьо ето раді пару окуньків.... Я сам не понимаю.
Зараз такий одяг, що відморозити щось дуже складно, майже неможливо. А заработать простатит можна і лежачи на дивані.
До речі, всі шумовки на місці, на рибалці ніколи не пʼють. А у чоловіка найзаповітніше бажання - половити на Рубіжному.
Краще він буде на свіжому повітрі на рибалці, ніж на дивані перед телевізором. До того ж можу шантажувати - якщо на рибалку, тож і за грибами треба 🙃

До речі, всі шумовки на місці, на рибалці ніколи не пʼють.
Шо Ви мені розповідайте? :рл: "ніколи не п'ють..." А звідкіля посеред ставків спущених корки від горілчаних пляшок, " бескозырки"? Біля берега ще можна зрозуміти, але на глибині вони тільки від зимових рибалок можуть з'явитися

Шо Ви мені розповідайте? :рл: "ніколи не п'ють..." А звідкіля посеред ставків спущених корки від горілчаних пляшок, " бескозырки"? Біля берега ще можна зрозуміти, але на глибині вони тільки від зимових рибалок можуть з'явитися
Взагалі нащо тоді ця рибалка?
:)

Взагалі нащо тоді ця рибалка?
:)
Рибна ловля без горілки - це як пиво без горілки, гроші на вітер!
Я сказала про чоловіка та його друзів, не взагалі. Як пити, якщо за кермом?
Водій не п'є, інші п'ють, що там незрозуміло?

І знову дурня. Ходили на рибалку? Чи тіки оковита на умі?
Є умовні два варіанти, із проміжними градаціями.
Перший - на риболовлю йдуть, щоб піймати рибу. Алкоголь не вживають зовсім, або, як мої друзі робили довгий час, однократне вживання грамів по 50 "під дзвони" найближчої церкви (десь близько 8-ї), коли вже активна риболовля частіш за все майже скінчилася. Або на багатоденному виїзді в обід вживають трохи більше, бо зранку зазвичай вставати рано (або навіть нічний лов) - це заважає багато випити. Ми якось на 3 дні їздили, на 4-х не допили одну 0,7. А от риби виловили понад норму, ще й відпускати довелося.
І другий варіант (мій кум) - риболовля виступає легальною відмазкою від дружин, щоб піти та нажлуктитися. Друга категорія частіш за все ще й браконьєрські методи вилову використовує, бо їм треба щось ухопити, інакше наступного разу доведеться вигадувати якусь іншу нагоду для пиятики.

Я сказала про чоловіка та його друзів, не взагалі. Як пити, якщо за кермом?
А я згадала мого покійного свекра і дитинство мого майбутнього чоловіка, якого свекор брав змалку на рибалку.
Вони взагалі ловили рибу ще в Лопані за фабрикою ягнят.
І жили недалеко.
Що там витворяла чоловіча компанія цих риболовів. :)
На очах у дитини. :(
Мо' мій чоловік і був не дуже питущим, бо надивився.

Чоловік теж багато чого розповідав, проте це не доводить, що всі такі. У кожного свої приклади та свій досвід. Так, бувають такі, що не встигають приїхати, як починають гульвасити, але це не рибалки. Я бачу, який він повертається, навіть коли не за кермом. До того ж їм нема чого ховатися від дружин на рибалці.

Назад
Зверху Знизу