Статус: Онлайн
Повідом.: 5612
Повідом.: 5612
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Бумбараш.то Золотухін білетики продає?
журавєль по нєбу лєтітьБумбараш.
У нас була пісня в дівчачому підрозділу ГОБумбараш.
Зараз такий одяг, що відморозити щось дуже складно, майже неможливо. А заработать простатит можна і лежачи на дивані.Морозіть своі йайци, заработать хронічнскій простатит, і усьо ето раді пару окуньків.... Я сам не понимаю.
Шо Ви мені розповідайте?До речі, всі шумовки на місці, на рибалці ніколи не пʼють.
"ніколи не п'ють..." А звідкіля посеред ставків спущених корки від горілчаних пляшок, " бескозырки"? Біля берега ще можна зрозуміти, але на глибині вони тільки від зимових рибалок можуть з'явитися
Взагалі нащо тоді ця рибалка?Шо Ви мені розповідайте?"ніколи не п'ють..." А звідкіля посеред ставків спущених корки від горілчаних пляшок, " бескозырки"? Біля берега ще можна зрозуміти, але на глибині вони тільки від зимових рибалок можуть з'явитися

Тверезим їздити взагалі страшно! )Як пити, якщо за кермом?
Рибна ловля без горілки - це як пиво без горілки, гроші на вітер!Взагалі нащо тоді ця рибалка?
![]()
Водій не п'є, інші п'ють, що там незрозуміло?Я сказала про чоловіка та його друзів, не взагалі. Як пити, якщо за кермом?
І знову дурня. Ходили на рибалку? Чи тіки оковита на умі?Рибна ловля без горілки - це як пиво без горілки, гроші на вітер!
Є умовні два варіанти, із проміжними градаціями.І знову дурня. Ходили на рибалку? Чи тіки оковита на умі?
А я згадала мого покійного свекра і дитинство мого майбутнього чоловіка, якого свекор брав змалку на рибалку.Я сказала про чоловіка та його друзів, не взагалі. Як пити, якщо за кермом?

ну як тут не вдути?