Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
от як раз, Леселидзе, через річку(кордон з Абхазієй, а потім в Гагру заїзжали, а потім у Піцунду, на правит.пляж, де реликтові сосни, та вода, чиста=чиста, це перед розпадом, вже 90 рік був.
Теж тоді була в тих краях...Жили в Пицунді, а на екскурсії куди тільки не їздили...Запам'ятались Гагри озером з лебедями, красивим замком, що стояв на горі зверху і великими кактусами на узбіччі...Над трасою стінка кам'яниста, і над нею стирчать кактуси і інша екзотика, яка дивувала...Але Сухумі сподобались найбільше. Ще десь є чорно-біле фото з центральним проспектом (Леніна:)), на якому з двох сторін росли гігантські пальми...взагалі велике і красиве місто. Ще й великий Сухумський мавпячий заповідник (чи питомник?), де вільно жили родини самих різних мавп..Ото було видовище!
Ще анекдот ходив, як в екскурсовода такого питомника екзальтована жіночка питає:
- Скажіть - та мавпа це мущіна...?
- Ха! Таке кажете!Мущіна! Це самець! Мущіна - он денгі імєєт!

А яка була Абхазія дивовижна! Апсни - по абхазські..Скільки старовинних споруд! Яка природа! Ще запам'яталась велика спека, під сонце -тільки під парасолькою, бо тільки вийшла - горю)

Зараз ***** з тої Абхазії зробила занедбане, бідне хто зна шо..І в Грузії забрала, і самій не треба.

О, ещё экскурсия была вокруг Новоафонского мужского монастыря, в тех местах, Абхазия. Показывали архитектурный ансамбль . Насчёт монахов ничего не скажу, не отложилось. 😁

О, ещё экскурсия была вокруг Новоафонского мужского монастыря, в тех местах, Абхазия. Показывали архитектурный ансамбль . Насчёт монахов ничего не скажу, не отложилось. 😁
Ага, а от монахов в Сухумский обиззянний питомник - это что-то...

Вечір спогадів))
Тут писали про печери, я тоді ж була в Ново-Афонській печері, фантастичне видовище, сподобалось дуже.
Але там внутрі собачача холодрига) великими буквами збоку на вході написано, що в печерах+11 градусів.

Але ж що старе, що мале - нічого не бачить, і от ми з мамою їдемо в вагонетках довго, і все холодніше і холодніше, а я в короткому сарафанчику з відкритою спиною)) Ну шо...зціпила зуби, дожила якось до кінця)
І не захворіла.

Ага, а от монахов в Сухумский обиззянний питомник - это что-то...
Меня , когда первый раз попала в Сочи, поразили бельевые веревки между пальмами, во двориках.
Так буднично - пальмы и вещички сушатся. 😊

...вспомнив,у мене ще значок був з мавп'ячого питомника😁

А Новоафонские пещеры посещали?

20251229_210554.webp

Меня , когда первый раз попала в Сочи, поразили бельевые веревки между пальмами, во двориках.
Так буднично - пальмы и вещички сушатся. 😊
А улицу Роз знаете? Там, в начале такие дворики были. А Платановая аллея, Курортный проспект, парк Ривьера, пляж и парк одноименный, Главпочтамт, каменный мост, район Светлана, дендрарий... Н-да. Хреново жили в совке, хреново. Каждый год.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу