Статус: Онлайн
Повідом.: 36422
Повідом.: 36422
я на уроках Праці вмів таке на верстаті вирізати.. .
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
А мы в школе подсвечники делали и ручки для напильника )) дома где то валяетьсяя на уроках Праці вмів таке на верстаті вирізати.. .
так так, ручки для напильників, а хто був жопорукий для верстатів, той напильником випілював молоточки з залізничних костилів (чи то милиць)? пекельна праця була... вважаю наш трудовік їх десь реалізовував, діло було у дев"яності... ручки точно робили серією та за кресленням... я ще шахи робив собі... встиг лише білі фігури випіляти... далі ДМБА мы в школе подсвечники делали и ручки для напильника )) дома где то валяеться
а могли б це все на ядерні боєголовки зміняти )))Британский фотограф-документалист Мартин Парр умер на 73-м году жизни.
Среди работ Парра — серия кадров с открытия первого «Макдоналдса» в Москве в 1990 г.
![]()
![]()
![]()

Так *****и й зміняли, а ми проїбали!а могли б це все на ядерні боєголовки зміняти )))
арт-деко... зараз таке продають у ЮСКНомер люкс в одном из сочинских санаториев, 1968
![]()
Шота міня тірзают смутніє самнєнія. Якось 3Д-максом пованіває.Номер люкс в одном из сочинских санаториев, 1968
![]()
Улюблена развлєкуха совків - пожерти.Возвращаясь к прошлым фоткам наткнулся на описание
Группа студентов Металлургического института на пикнике в парке близ Москвы, фотограф Bill Eppridge, август 1968-го:
![]()
ну так, так: жодної горілки, сир брі, маслини у жорстянці... пляшечка совіньон на сімох?Улюблена развлєкуха совків - пожерти.