Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя в СРСР з фото

• Автор теми Автор теми agenyk
  • Дата створення Дата створення
На рождество летим в Вильнюс,обязательно надо будет купить что-нибудь из янтаря. Маст хэв. Интересно,найдется что-нибудь из советских времен. Тот же Ленин или что еще.
ти обв'язково в магазе запитай, руснявою мовою і гучніше, тобі і пушкина знайдуть)

В сознательном возрасте ні разу не піл.
[/QUOРодственники держали коз.Когда была свободная литровая банка в холодильнике,пальцем убирал жир по ободку и выпивал легко.Оно сладкое и жирное,горло никогда от козьева молока не болело.

ти обв'язково в магазе запитай, руснявою мовою і гучніше, тобі і пушкина знайдуть)
Я би не ризикувала. Краще англійською. Була у Вільнюсі за союзу короткочасно. Плавали, знаєм, що до чого.

Я би не ризикувала. Краще англійською. Була у Вільнюсі за союзу короткочасно. Плавали, знаєм, що до чого.
та ти шо, а я українською розмовляв, у 1982 році, і все було круто, а до цього запитував руснявою, і від мене просто відверталися, до речі, то шо я написав, був сарказм

та ти шо, а я українською розмовляв, у 1982 році, і все було круто, а до цього запитував руснявою, і від мене просто відверталися, до речі, то шо я написав, був сарказм
Чи ти безпам'ятний?
Сам написав про русняву мову.
Я це мала на увазі.
Українська і в Латвії проходила на ура тоді. Після неї можна було і російською

Був смішний випадок у Латвії.
Ми компанією зацшли до магазину, цвірінькаємо російською, увага як до покупців нульова.
Врятувала жіночка поважного віку, на яку я випадково подивилась.
Вона продавчині щось українською, а та не розуміє.
Я підхожу, питаю українською - потрібна допомога?
Жіночка зраділа, сказала, що хоче купити, я переклала російською. Ситуацію було залагоджено.
Зрозумівши, що я не росіянка, продавчиня з усією приязню мене обслужила. Зате моїх супутників відправила подумки за російським кораблем. :)
Перестала розуміти російську

На рождество летим в Вильнюс,обязательно надо будет купить что-нибудь из янтаря. Маст хэв. Интересно,найдется что-нибудь из советских времен. Тот же Ленин или что еще.
1762454518065.webp

Я бы не рисковала. Лучше на английском. Была в Вильнюсе при союзе кратковременно. Плавали, знаем, что к чему.
Разговорного английского нет, будем на русском пробывать. У меня сын по работе бывал в Вильнюсе(там есть отделение компании). Так с общением на русском проблем не было.Если что-с помощью переводчика будем обшаться. К слову,купил на Али симкарту на две недели почти на все страны Европы,цена хорошая. Испытаем. Заодно хотел там смартфон приобрести,6,3-6,4 инч,обязательно Есим и родная встроенная запись разговоров. Не айфон. В Израиле только Самсунг S25 подходит,так в Литве такая же стоимость даже с учетом таксфри. А других вариантов что то не нашел. Vivo X200 fe-заманчиво,но хотелось бы в руках повертеть,а там-только по инету.

Назад
Зверху Знизу