Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Цікаво, а де руки того "мачо", що посередині?
Наверно , за спиной .?Цікаво, а де руки того "мачо", що посередині?
*******?Наверно , за спиной .?
оце згуморив, шо петросян*******?
а що не так?оце згуморив, шо петросян
Наверно, в курсе , как это - руки за спину и ....?оце згуморив, шо петросян
Та я й зараз з землі підбираю тими руками, що є, і тими пальцями, що є, витираю сливу чи там абрикосину.Можна подумати, що ти малим завжди бігав додому та ретельно мив руки з милом, коли на вулиці закортіло яблучка погризти ??
Ну так все від довжини залежить...Наверно, в курсе , как это - руки за спину и ....?

незалежо від того миємо ми фрухт чи костянку просточною водою чи ні, ми все одно зжераємо безліч мікроорганізмів і лічинок дрозофіл... бодай хоч без фекалій якісь... але це не точноТа я й зараз з землі підбираю тими руками, що є, і тими пальцями, що є, витираю сливу чи там абрикосину.
Що я роблю не так?
Про Чебурашку столько конспирологических версий изложено... Прибыл в коробке из-под апельсинов, а они в те годы закупались в Израиле. Шапокляк КГБистка, там целая шпионская история.![]()
Олимпийский Мишка был по национальности еврей. Потому что имел меховую шубу, пять золотых колец и фамилию Талисман.
У меня есть такой, только цвета беж.![]()
Олимпийский Мишка был по национальности еврей. Потому что имел меховую шубу, пять золотых колец и фамилию Талисман.
У меня есть такой, только цвета беж.

Запах пропаганды слышал еще в детстве.![]()
Кому?******?