Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Да, да, да, в том числе. Их там 3 - 4 позиции в линейке. Со смородиной, с эхинацеей, просто с дизайном....
...коли буваю в місті, бачу багато україномовних молодих родин,можливо військові,а можливо просто час прийшов і люди розуміють, що мова є основою націїЗараз цікавинки інколи спостерігаєш.
Батько молодий твердо україномовний, молода мати російськомовна. Спілкуються собі, йдучи до Росту.
Батько візочок везе, там дитинча років зо два.
Ех, на жаль мовчить. Хотілось послухати, що і як воно скаже.![]()
Естественно, заходила. В институте та еще компания была.Ещё "Затишок" вспомните 🐸
(Сам не сподобился посетить по малолетству, "большие пацаны" делились впечатлениями от атмосфэры)
****огічні спостереження. Що характєрно - здебільшого у спілкуванні з "мєлочью"🐸...коли буваю в місті, бачу багато україномовних молодих родин,можливо військові,а можливо просто час прийшов і люди розуміють, що мова є основою нації
то ти гадюшників не бачив)Ещё "Затишок" вспомните 🐸
(Сам не сподобился посетить по малолетству, "большие пацаны" делились впечатлениями от атмосфэры)
Генделиків.то ти гадюшників не бачив)
Створили першу іврітомовну школу, а сусіди казали - ваш син виросте ідіотом. Здається, він журналістом став.Тут дотично спадає на думку Елієзер Бен-Єгуда (хто не в курсі - "батько" сучасного івриту). Вони з жінкою навіть обмежували спілкування власних дітей, щоб така, нібито "архаїчно-штучна" на той час мова була їхньою безперечно нативною.
То у цирконія протипоказання. А точніше у Цезію. А цикорій норм!Очень мало кому.
У цикория ооочень много противопоказаний.
то норм, а ось гадюшникиГенделиків.![]()
Наливайки.то норм, а ось гадюшники
ЛТПНаливайки.
Там у мене настійка Таїна знахарки чекає-не дочекається.О, собрались ценители
прекрасного...гадюшники..наливайки..лтп..![]()
Вважаю себе експертом з гадюшників, шалманів та по курв'ярнях, але починаючи десь з міленіуму.то ти гадюшників не бачив)
Вважаю себе експертом з гадюшників, шалманів та по курв'ярнях, але починаючи десь з міленіуму.
Авжеж, щодо сьогодення "я теперь скупее стал в желаньях".
А ещё был чай, кажется, "грузинский", со вкусом веника. Брррр!В совке всё было гадость. Смутно припоминаю неизвестно что содержащий, помимо цикория, напиток "Курземе" в пачках из гнусно-сизого картона. Знали бы латыши и потомки остзейских немцев, с чем у меня первая в биографии ассоциация с названием их края!
А ща лакаю растворимые напитки made in Dnipro на основе цикория, как так и надо. Есть вкус, сердечно-сосудистую не штормит. "Что ещё нужно, чтобы нормально встретить старость?" 🐸
У меня в памяти на том месте филармония и пожар. Или это дальше?Кстати, Фельдман уничтожил знаменитый Тютюн.
Я там ничего не покупала, но до чего красивая была Табакерка.
Эта Аве Плаза уничтожила красоту квартала и ее органичный вид.
Попробуйте, если найдете, болгарские сигареты типа Опал или даже БТ, после нынешних.А ещё был чай, кажется, "грузинский", со вкусом веника. Брррр!
Но веник я не пробовала.