Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Реалії життяСиджу замислився.
Для багатьох це стало бізнесом...
"с каким ты был, с таким ты и остался" (с)Сьогодні сказали фразу від якої моторошно: "Зі всіх волонтерів ти єдиний хто не збагатився". Сиджу замислився.

Жиза, ***"с каким ты был, с таким ты и остался" (с)![]()
Є таке. На мою дорогеньку дивляться як на дуру, що вона регулярно щось купує за особисті кошти. Я вже звик і пару-трійку тисяч щомісяця на це відкладаю. У 22-му було важче. Коли в їхньому хабі волонтеркою переймалося семеро дівчат, хлопець-епілептик та ті з їх родин, хто знаходив час на розгрузку підскочити. Підрахували - за 22-23 рік близько 60 тон вантажів переправили.Сьогодні сказали фразу від якої моторошно: "Зі всіх волонтерів ти єдиний хто не збагатився". Сиджу замислився.
Про бали знаю з перших рук. Інше що в мене війна з 2014 го.. Але всеодно совість не продається.Є таке. На мою дорогеньку дивляться як на дуру, що вона регулярно щось купує за особисті кошти. Я вже звик і пару-трійку тисяч щомісяця на це відкладаю. У 22-му було важче. Коли в їхньому хабі волонтеркою переймалося семеро дівчат, хлопець-епілептик та ті з їх родин, хто знаходив час на розгрузку підскочити. Підрахували - за 22-23 рік близько 60 тон вантажів переправили.
А деякі волонтери, які до повномасштабки були голі-босі, розсікають на моднявих джипарях зараз. А оті "бали волонтерів" - це суцільний ярмарок пихи, судячи з фотозвітів.
Я багатих не знаю. Більше знаю таких, для кого кількість вбитих *****ів важливіша за свій гаманець, бо люди живуть помстою за вбитих близьких і зруйновані села та міста.Сьогодні сказали фразу від якої моторошно: "Зі всіх волонтерів ти єдиний хто не збагатився". Сиджу замислився.
Обіймаю, добре що совість ще має цінність.Я багатих не знаю. Більше знаю таких, для кого кількість вбитих *****ів важливіша за свій гаманець, бо люди живуть помстою за вбитих близьких і зруйновані села та міста.