Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Реалії життяСиджу замислився.
Для багатьох це стало бізнесом...
"с каким ты был, с таким ты и остался" (с)Сьогодні сказали фразу від якої моторошно: "Зі всіх волонтерів ти єдиний хто не збагатився". Сиджу замислився.

Жиза, бля"с каким ты был, с таким ты и остался" (с)![]()
Є таке. На мою дорогеньку дивляться як на дуру, що вона регулярно щось купує за особисті кошти. Я вже звик і пару-трійку тисяч щомісяця на це відкладаю. У 22-му було важче. Коли в їхньому хабі волонтеркою переймалося семеро дівчат, хлопець-епілептик та ті з їх родин, хто знаходив час на розгрузку підскочити. Підрахували - за 22-23 рік близько 60 тон вантажів переправили.Сьогодні сказали фразу від якої моторошно: "Зі всіх волонтерів ти єдиний хто не збагатився". Сиджу замислився.
Про бали знаю з перших рук. Інше що в мене війна з 2014 го.. Але всеодно совість не продається.Є таке. На мою дорогеньку дивляться як на дуру, що вона регулярно щось купує за особисті кошти. Я вже звик і пару-трійку тисяч щомісяця на це відкладаю. У 22-му було важче. Коли в їхньому хабі волонтеркою переймалося семеро дівчат, хлопець-епілептик та ті з їх родин, хто знаходив час на розгрузку підскочити. Підрахували - за 22-23 рік близько 60 тон вантажів переправили.
А деякі волонтери, які до повномасштабки були голі-босі, розсікають на моднявих джипарях зараз. А оті "бали волонтерів" - це суцільний ярмарок пихи, судячи з фотозвітів.
Я багатих не знаю. Більше знаю таких, для кого кількість вбитих кацапів важливіша за свій гаманець, бо люди живуть помстою за вбитих близьких і зруйновані села та міста.Сьогодні сказали фразу від якої моторошно: "Зі всіх волонтерів ти єдиний хто не збагатився". Сиджу замислився.
Обіймаю, добре що совість ще має цінність.Я багатих не знаю. Більше знаю таких, для кого кількість вбитих кацапів важливіша за свій гаманець, бо люди живуть помстою за вбитих близьких і зруйновані села та міста.