Статус: Офлайн
Повідом.: 38597
Повідом.: 38597

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Я вже зрозумів, перероблю по вільному часу.
Нормально.Ви як тут?
Ну на це я можу відповісти, у підорів нарізані задачі з дуже жорсткими часовими обмеженнями. Їм конче потрібно як усього більше відтяпати поки пармпарамтрамп парамп не прийняв посаду. Бо скоріше за все Україну винудять поступитись територіями. І нас, ***, чекає третя куди більш кривавіша та смертельна серія. Думаю роки через три.Нормально.
Гахает сильно с севера, уже вторые сутки, и днем и ночью.
Шось діється![]()
Так, стопе11І нас, ***, чекає ...
Як в том анекдоті: стой!!! Стріляю!!!!Так, стопе11
Давайте вирішувати проблеми за мірою їх надходження11![]()
Як в том анекдоті: стой!!! Стріляю!!!!
-стою...
-стриляю...
Дивлюсь у вікно у Харкові - тополі, клен ясенелистий, липа і горобина.йду вулицею, а серед. Плодових дерев яблунь вишень
У меня окна выходят на ч/ с, так там тоже -абрикосы, вишни, шелковица. А выйдешь из подъезда так сразу начинаются - липы, каштаны, клены. В моем детстве полный двор был яблонек диких. Розовенко- красные такие, кислющие. Сейчас их нет, кто спилил, незнаю. Кому- то мешали, наверное.Дивлюсь у вікно у Харкові - тополі, клен ясенелистий, липа і горобина.
А коли дивлюся у вікно у Черкасах там - абрикоси, слива, яблуня і груша.
Мені Черкаси запам'ятались Макдональдс центральний після двогодинного очікування автобуса Канів-Черкаси на березі Дніпра при -15 температурі і падає і хуртовині.Дивлюсь у вікно у Харкові - тополі, клен ясенелистий, липа і горобина.
А коли дивлюся у вікно у Черкасах там - абрикоси, слива, яблуня і груша.
У мене дуб листвіниця липа (доречі дуже люблю коли вона квітне), бо будинки будувались на полях між лісосмугами, як зараз у кінці Валентинівський.У меня окна выходят на ч/ с, так там тоже -абрикосы, вишни, шелковица. А выйдешь из подъезда так сразу начинаются - липы, каштаны, клены. В моем детстве полный двор был яблонек диких. Розовенко- красные такие, кислющие. Сейчас их нет, кто спилил, незнаю. Кому- то мешали, наверное.