Дякую. В нас вибору нема. Роботу треба робити як для себеДопомагати ми не бросім
14/88
Там одне моє) паліть їх, хлопці.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Дякую. В нас вибору нема. Роботу треба робити як для себеДопомагати ми не бросім
14/88
Там одне моє) паліть їх, хлопці.
Чуток отправила, но не указала, что на ноут.Давно не публікував краси,.
Я теж, бо мені взагалі пофіг, ок банківська картка взагалі з числом Звіра крайні цифри 6667. Так що я теж чогось ржу, з екзаттеріків та екстра ****ів
Дивна штука - вже не перша ніч спокійна, а тривожність тільки підвищуєтьсяДоброго вечора, закінчую зміну, як у вас ніч пройшла?
Чоловік також вчора відправив без пояснення, мабуть то не принциповоЧуток отправила, но не указала, что на ноут.
Нагадало момент коли відсунули від Харкова і обстріли по розкладу припинились. Але зараз інше мені здається що це затишшя перед бурею.Дивна штука - вже не перша ніч спокійна, а тривожність тільки підвищується
Щіра подякаЧуток отправила, но не указала, что на ноут.
ДякуюЧуток отправила, но не указала, что на ноут.
Тоді і на серці був спокій, зараз нема. Подлянку мабуть готують, паскудиНагадало момент коли відсунули від Харкова і обстріли по розкладу припинились. Але зараз інше мені здається що це затишшя перед бурею.
ЗгоденТоді і на серці був спокій, зараз нема. Подлянку мабуть готують, паскуди