Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

• Автор теми Автор теми UncleFlint
  • Дата створення Дата створення
Спогади, колись давно давно, в поза поза минулому житті коли саветский саюс тільки розвалився я слухав Летова з ГРОб, в одной із пісень є такі слова:"и над чем посмеивался Санька Матросові, перед тем как шишел аьішел перднул аьішел вон..." Мені байдуже що у підарів під черепашки але цей фаталізм і бажання настати в кампот сусіду здається і є движучею силою підорасів на полі бою. Перднути щоб нагадати, бо "хто вам хахли жить хорошо разрешил"

Ось так два кілометри до курнику

Вкладення

• VID_20241211_085530600.mp4
    10.4 MБ
Сьогодні трішки раніше доповідаю, за четверту добу збору було зібрано 8587 грн. Всього зібрано 25093.6 грн. із потрібних 35000 грн. Дякую всім хто допомогає боронити Україну. За кожну гривню.

Доброго вечора, закінчую зміну, як у вас ніч пройшла?

Всіх причетних сухопутних з Днем сухопутних військ.

Вкладення

• IMG-20241212-WA0000.webp
    IMG-20241212-WA0000.webp
    257.7 КБ · Перегляди: 13
Давно не публікував краси,.

Я теж, бо мені взагалі пофіг, ок банківська картка взагалі з числом Звіра крайні цифри 6667. Так що я теж чогось ржу, з екзаттеріків та екстра ****ів
Чуток отправила, но не указала, что на ноут.

Дивна штука - вже не перша ніч спокійна, а тривожність тільки підвищується
Нагадало момент коли відсунули від Харкова і обстріли по розкладу припинились. Але зараз інше мені здається що це затишшя перед бурею.

Нагадало момент коли відсунули від Харкова і обстріли по розкладу припинились. Але зараз інше мені здається що це затишшя перед бурею.
Тоді і на серці був спокій, зараз нема. Подлянку мабуть готують, паскуди

ЗБІР ЗАКРИТО! Щіра подяка всім хто долучився!

По перше, ще раз хочу подякувати всім хто долучився, збір майже закритий. За сьогодні зібрано 8664,1 грн., за весь час зібрано 33732, 73 грн., із потрібних 35000. Таким чином залишилось зібрати 1268 гривен (вибачте з копійками я заплутався в кінець поки зводив дебіт з кредитом, зійшовшийся баланс це круче ніж оргазм, бухгалтери мене підтримають). Особо хочу відмітити що замість марафону на який я розраховував, видалась коротка пятиденка, ну, маю надію що завтра все закриється і я зможу замовити ноут. Знов щира подяка всім хто долучився.

Останнє редагування:
Совіний дайджест. Ось якось новин піднакопилось тому дилюсь. Ну, перше, сови вже заказали ноутбук і наступна прогулянка буде вже по красоті у всьому новому крім состава. Маю не безпідставну надію що і повернемось тим же составом. Але на все воля Всевишнього.
По друге сови знайшли собі справжній будинок а не той курник де мешкали. В нас працює грубка, в нас є світло і майже є вода, але це будинок, а не курник. Дякую курник ти не давав нам змерзнути і давав місце куди можно повернутись.

Наблюдізм:
Майже два тижня довелось вдягати цивільний одяг. Ну з різних причин. А поза позавчора мене "запросили" до грязьових ванн тобто з голови до ніг увесь у багнюці був. Не повірите з яким я задоволенням та навіть остервенением переодягнувся у військовий одяг. Це чимось нагадало як після важкого дня в офісі при краватках приходить до дому та вдягаєшь старі драні джинси в яких комфортно.

Я колись розповідав про досвід: "посрать без броника бесцннно, для всего остального есть Виза". Так ось в новому гниздечки є велике трюмо яке стоїть та що можно комфортно побритись. Це дійсно безцінно.

Назад
Зверху Знизу