вопрос по искринскому.
при покупке у ЖС1 и полном расчете - вы подписываете какие документы?
есть ил там доверенность на представителей ЖС! по поводу данной квартиры?
Подписываете договор бронирования.
У нотариуса подписываете доверенность.
Подписываете договор купли-продажи ценных бумаг.
После полной оплаты по договору (в течении 45-ти дней) переоформляете право собственности на ценные бумаги (в рамках депозитарной системы Украины).
Текст доверенности следующий:
" Я, ______ за попередньо укладеним з повіреним в усній формі договором доручення
за попередньо досягнутою домовленістю цією довіреністю уповноважую __________
які можуть діяти незалежно один від одного, бути моїми представниками в усіх установах,
підприємствах, організаціях, Центрі надання адмінпослуг, у будь-яких суб’єктах реєстрації
прав з питань проведення державної реєстрації прав власності на об’єкти нерухомого майна,
а саме: __кімнатна квартира № ____ на __-му поверсі у житловому будинку, що розташований
за будівельною адресою: місто Харків, провулок Іскринський, 19, будинок ____,
в інтересах Довірителя та вчиняти інші дії, що передбачені Законом України
"Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень”
та укладання договорів з експлуатаційними підприємствами та організаціями,
щодо надання Довірителю комунальних послуг з експлуатації вказаного в цій довіреності нерухомого майна.
Для чого надаю їм право-, подавати від мого імені всі необхідні документи
з питань отримання документів про право власності та проведення державної
реєстрації прав на об’єкт нерухомого майна, заборони, арешту, податкової застави
та будь-яких інших обмежень та обтяжень щодо реалізації прав на об’єкт нерухомого
майна, подавати та підписувати від мого імені заяви, довідки, анкети, одержувати
Витяг з державного реєстру прав на нерухоме майно, проводити грошові розрахунки,
сплачувати всі необхідні платежі, державне мито, розписатись за отримання Витягу з
державного реєстру прав на нерухоме майно, подавати документи та підписувати договори
з експлуатуатаційними підприємствами та організаціями від імені Довірителя, щодо надання
йому комунальних послуг (енерго-, тепло-, газо-, водопостачання та водовідведення)
та вчиняти інші дії в межах чинного законодавства України, пов'язані із виконанням цієї довіреності.
Довіреність видана терміном на три роки і дійсна до _______, з правом передоручення третім особам.
Зміст ст. ст. 237-241, 244, 245, 247-250, 1000-1009 Цивільного кодексу України,
ст. 65, 74 Сімейного кодексу України, мені приватним нотаріусом роз'яснено.".