Тримайтесь таздоров'я та вдалої охоти, друже!!!
Піклування та маскування це різні речі які доповнюються одна одну.Но так же ж він краще зливається з місцевістю?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тримайтесь таздоров'я та вдалої охоти, друже!!!
Піклування та маскування це різні речі які доповнюються одна одну.Но так же ж він краще зливається з місцевістю?
Мы на месте, слава богу. 😊Ранок, як всі живі здорові?
Доброго, так. чого і вам бажаємо)Ранок, як всі живі здорові?
НормМы на месте, слава богу. 😊
Как вы, как ночь?
Мені ночі будь ваша ласка насипте часіков десять поспатиДоброго, так. чого і вам бажаємо)
Дик вам же ночі насип поспати, а ви знов замість того витратите додаткову ніч на "покращення КЦпв" ))))Мені ночі будь ваша ласка насипте часіков десять поспати![]()
Є таке діло, ось навіть зараз якДик вам же ночі насип поспати, а ви знов замість того витратите додаткову ніч на "покращення КЦпв" ))))
Дякую, живі, лікі спитаю у докаПривіт, як ви там? ліків не треба? протизастудні і все таке.
Доброго ранку та вдалого дняДоброго ранку
Там заслонки повиннi бути для регулювання тяги - десь вгорi.Бажаю здоров'я, із серії наблюдізми. Довго не міг зрозуміти чого так швидко вигорають дрова не залежно від породи деревени в місцевих грубках. Сьогодні була можливість трішки поковирятись в одній. І тут до мене дійшло більшість грубок зроблено так щоб максимально гріти вугілля та давати більшу температуру. Звісно що при такий тязі димоходу дрова "зїдаються" килотонами. А чому така конструювали? Бо в Донецькому регіоні вугіллім користуються вже дуже давно.
Тут їх просто не роблять, у бабусі їх було дві, у прабабусі одна, вона перекривала димарь, але тут нема. Та сама конструкція камери згоряння трохи інша.Там заслонки повиннi бути для регулювання тяги - десь вгорi.
Що робити я розумію, я лише про те казав що перший раз стикаюсь з такою побудовою пічки.Так закрийте нижні дверцята в грубці,щоб тяга менша була
То, видать, от тупых переселенцев с сибири,перший раз стикаюсь з такою побудовою пічки.
Для угля нужен совсем другой поддув и конструкция колосников, чем для дров. А на Донбассе исторически угля было, как в поговорке - мелкого, но дох... много. Кто с печками имел дело более расширенно, тот в курсе. Ну, и регулировка заслонкой тоже требуется. А если, грубо говоря, заслонка загрузочного отверстия - единственный регулятор и вьюшки нет, то беда.То, видать, от тупых переселенцев с сибири,
где дров было дофига и рубить их лень.