Допомагаємо ЗСУ!

Життя бентежнЕ 4.5.0

З приколів нашего городка, подарували мені годинник, а воно сука таке наворочене що не здивуюсь якщо вони ще каву варять та мінет роблять.
Осторожней с ними. Вдруг кусаются. 😊

Сука, заїбався....

Скажіть шановні ви погодожалежні?

Бо в мене відчуття, шо, у багатьох людей навколо ПМС, і в більшості це не жінки...

Нам-всем с вами, конечно, не меряться,
но неделя тяжелая, это да, есть такое :незнаю:
У мене относительно спокійний тиждень, а вчора як з цепку майже всі навколо зірвались... (будучі відвертим я перший)

Вчора казав що у народа ПМС, я помилявся мабуть сьогодні загострення. Або то магнітні бурі ... пиздець...

Хорошо, что полнолуние закончилось! )

Магнитные бури будут до 28 января

Докладаюсь, на 00.57 27.01.25 жив, майже здоров, майже сит(не встиг на вечерю тому лише енергетичні батончики) спати хочу до безобразія (by the way it's my permanent state now). День прожив і слава Богу. На роботі зовнішні обставини могли би бути ліпшими.

А что, никто не мог ваш ужин оставить/забрать/принести?
И "почти здоров" как-то не очень нравится.
Короче, ясно, что вам тяжело. Держитесь там.
Не знаешь, что и сказать, чтоб не задеть, не обидеть
не дай бог по глупости.

майже сит(не встиг на вечерю тому лише енергетичні батончики) спати хочу до безобразія (by the way it's my permanent state now)
Не встиг на вечерю, проїбав сніданок, пообідав шаурмою, не виспався - а потім будку розносить, вагу набираєш пздць. Хоча й пашеш як кінь

Не встиг на вечерю, проїбав сніданок, пообідав шаурмою, не виспався - а потім будку розносить, вагу набираєш пздць. Хоча й пашеш як кінь
Стопудов друже, правдоруб ти такий сякий...

А что, никто не мог ваш ужин оставить/забрать/принести?
И "почти здоров" как-то не очень нравится.
Короче, ясно, что вам тяжело. Держитесь там.
Не знаешь, что и сказать, чтоб не задеть, не обидеть
не дай бог по глупости.
Обійняв, все норм така реальність

І знов підйом на перескопну глибину із степу ДОНБАСА ( це не очепятка, у мене всі нп (не подумайте що Нова Пошта) великими літерами пишуться) Хотілось би багато розповісти але побільшості що вам цікаво або не можу розповісти, або не хочу або воно із області нереального. Тому кортка доповідь жив, відносно здоров, сит, в теплі встані перманентной турбулентності та повной невизначенності. День прожив і слава Богу, багато чого узнав о людях і доброго і паганого, також про себе узнав багато чого и хорошего і паганого. якось так. Останнім часом навіть пиво сниться з рибою, але неможна(дуже багато з тим нюансів). Могу засвідчити що самі мудрі думкі та спостереження народжуються в туалеті. на цьому доповідь закінчів.

Назад
Зверху Знизу