- 🟢 22:44 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
Тут можу лише посилання на deepstate дати,отступаем?
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Тут можу лише посилання на deepstate дати,отступаем?
Дуже красиво виглядає в тепловізор коли холодне нічне повітря спускається до землі, таке враження що Сонце сходить.
Помню как охренел, когда впервые в пнв на звёздное небо посмотрел.Дуже красиво виглядає в тепловізор коли холодне нічне повітря спускається до землі, таке враження що Сонце сходить.
А шо не так? Звичайнi правила, я так вчився, просто все усно було.В одной локації сфотографував, чим не концтабір
Аналогично. Крым. ВосьмидесятыеЯ так училась . Практически. Только ещё завуч за накрашенные ресницы и налакированную челку могла умыть под краном. С холодной водой. Харьков. Семидесятые
Совок чистої води, потім дивуємось чому 20ті річні ратують за срсрЯ так училась . Практически. Только ещё завуч за накрашенные ресницы и налакированную челку могла умыть под краном. С холодной водой. Харьков. Семидесятые.
Р.с. Район старый, школа старая, родители у тех же учителей учились в своё время. У меня с отцом был один и тот же классный руководитель.
Наверно, в этой школе , где вы сфоткали, практически такое же . 😊
Ну, я вчився і так і по іншому (приватна школа), тому я все ж такі за обмеження контролюА шо не так? Звичайнi правила, я так вчився, просто все усно було.
Ну у моей доци в 90-е уже не было школьной формы, в обычной районной школе. А у 20 -летних , на сегодня, наоборот, было стремление на последний звонок три года назад белый верх, чёрный низ 😁Совок чистої води, потім дивуємось чому 20ті річні ратують за срср
полностью аналогично, только пол мужской ...Аналогично. Крым. Восьмидесятые
В цій надзвичайно містичній історії очікувалось, шо колезі таки жінка не дасть через 15 хвилин. І так, у нього просто проїбався папірець, це нормально)))Бумажна армія або як я починаю сам себе боятись. Треба було мені якусь бумажку відксерити, в офісі колега теж ксерів ту саму бумажку. Ну, як то кажуть без бумажки ти букашка, а з бумажкой челафек. Я попросив щоб коллега і мені тиснув цей папірець. Поки вирішував питання, те се підходжу до нього, а він такий "я тобі казав сам ксерь", ну я в серці і промовив: "щоб тобі жінки давали так як ти мені папірець відксерів". Сказав і забув, хвилин через п'ятнадять коллега коли потрібен був цей документ колега почав бігати бо його копія, десь прої... ну загубилась коротше. До чого я це пишу, не для того щоб з колегі позловтішатись, а з того що інтуіція та доступ до якихось таких відчуттів загострюється в рази.
Не очікував тако швидкой реакції.В цій надзвичайно містичній історії очікувалось, шо колезі таки жінка не дасть через 15 хвилин. І так, у нього просто проїбався папірець, це нормально)))
Просьба ещё про интуицию расшифроватьВ цій надзвичайно містичній історії очікувалось, шо колезі таки жінка не дасть через 15 хвилин. І так, у нього просто проїбався папірець, це нормально)))
Там фашистский кораблик в море калибры вытащил.Не очікував тако швидкой реакції.