Осторожней с ними. Вдруг кусаются. 😊З приколів нашего городка, подарували мені годинник, а воно сука таке наворочене що не здивуюсь якщо вони ще каву варять та мінет роблять.
Ви хоч на нiч таке не розказуйте.Через 15 хвилин його керівниця виїбла.
Нам-всем с вами, конечно, не меряться,відчуття
У мене относительно спокійний тиждень, а вчора як з цепку майже всі навколо зірвались... (будучі відвертим я перший)Нам-всем с вами, конечно, не меряться,
но неделя тяжелая, это да, есть такое
ЙобанійУ мене относительно спокійний тиждень, а вчора як з цепку майже всі навколо зірвались... (будучі відвертим я перший)
Не встиг на вечерю, проїбав сніданок, пообідав шаурмою, не виспався - а потім будку розносить, вагу набираєш пздць. Хоча й пашеш як кіньмайже сит(не встиг на вечерю тому лише енергетичні батончики) спати хочу до безобразія (by the way it's my permanent state now)
Стопудов друже, правдоруб ти такий сякий...Не встиг на вечерю, проїбав сніданок, пообідав шаурмою, не виспався - а потім будку розносить, вагу набираєш пздць. Хоча й пашеш як кінь
Обійняв, все норм така реальністьА что, никто не мог ваш ужин оставить/забрать/принести?
И "почти здоров" как-то не очень нравится.
Короче, ясно, что вам тяжело. Держитесь там.
Не знаешь, что и сказать, чтоб не задеть, не обидеть
не дай бог по глупости.
здоров'я та вдалої охоти, друже!!!на цьому доповідь закінчів.
Заїжджай у гості, точку скину. Я так розумію, ви недалеко від насОстаннім часом навіть пиво сниться з рибою
Друже як буде можливість,а то підари недобиті, Лелекі некрмлені та Крабу панцир не почищенийЗаїжджай у гості, точку скину. Я так розумію, ви недалеко від нас
Дякуюздоров'я та вдалої охоти, друже!!!
Но так же ж він краще зливається з місцевістю?Крабу панцир не почищений