Re: Жертва "черных риелтеров", кандидат технических наук, **** Национального союза писателей Украины, Сергей Отводенко.
Таланту нужны почитатели и обслуга. Мама нашла? Вручила свой брульянт в заботливые ручки? Нет.
***ха, да мне сложно представить мужчину 45 лет, который стирать без стиралку не умеет и гречку сварить! Каким бы залюбленным он не был! Да и непонимание, почему его барахло никто в своей стиралку стирать не даёт, лично для меня выглядит, как отсутствие понимания границ личного пространства. А это не норма психическая, ИМХО.
Воно таке просте, як двері.
Це не нерозуміння кордонів особового простору інших, це "падвінтєсь, царь ****уєт" , він не нерозуміє, він не хоче жопетрати, що як це йому ніхто нічо не винен за красиві оченятка.
Скажімо так, я ,за часів студенства, бачіла мамкиних корзиночок, де мама стірала, мама убірала, мама їсти готувала, а тут сину поступили в інстік та запротурили в общагу однесенького. А там хто як. Когось сусіди рішучім пенделєм привчали прибирати, прати за собою, хтось - навіть чморімий половиною потоку продовжував свинство розводити, потім являлась мати в гості, давала пропіздонів за свинарник... Але аж наствльки невиліковних не було, бо стіралок тоже не було, а кожні вихідні кататися хрінзнає куди до дому, щоб мамця попрала шмотки - дорого надто було, і нової пошти тоже не було, точніше була, але в хащарях та може 1-2 відлілення на весь Харків.
Але шоб в 45 год не знати як руками єлозить у тазіку шмотки в воді з милом - це фініш, так.
Уявити можу, але це для мене якась іскопаєме