И останемсяМы вообще-то тут были уже

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И останемсяМы вообще-то тут были уже

И останемся![]()
Весь русскоговорящий Харьков приехал в другую страну что-ли? Мы вообще-то тут были уже![]()

А в чем вообще суть этого закона?Большая просьба к сторонникам этого "закона",растолкуйте мне в двух словах.Если честно я ни хера не пойму,что он декларирует
И останемся![]()

Было то же самое.
А этот термин придумали "патриоты" Свобода. а к ним ещё оппозиция подключиласьКто такому понятию тебя научил?
Вот. Зачем пост изменил.Вот интересно твоё понимание слова "свидомиты". Что оно означает лично для тебя?
Не все проплачены. Совсем не все.

ну-ну. Живи в своих иллюзияхВот интересно твоё понимание слова "свидомиты". Что оно означает лично для тебя?

А этот термин придумали "патриоты" Свобода. а к ним ещё оппозиция подключилась
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Еще ода галимая калька - "свидомые". Кто такому понятию тебя научил?
2. Я – унікальне космічне явище – бо в космосі більше такого, як я, не існує.![]()
Да уж, тут трудно поспорить![]()

не надотут дунька,ой простите zirka_Ю за неё голосовала
![]()

вот про половые трудности это вы верно подметили .жила во Львове на одной улице с русскими.......![]()
ты хоть был дальше харькова где-то?
С красавчегом!![]()
Блин, че я тут время трачу.Не понимаю в достаточной мере.Обьясни мне суть этого закона?
Хорошая ава у тебя. По законам зоны. "Сегодня умри ты, а я- завтра ". Ну-ну.
сам в шокеМне в конце-концов,кто нибудь из защитников этого закона,обьяснит-что они на самом деле защищают?Какие преимущества дает или не дает этот закон?Создается впечатление что эти защитники,вообще не в курсе того что в этом законе декларируется.Я признаюсь честно,ни хера не пойму что он дает.Я против него только потому что все законы принятые властью еще ничего хорошего не дали,поэтому я уверен ничего не даст и этот.
Стаття 10. Мова актів органів державної влади та органів місцевого самоврядування
1. Акти вищих органів державної влади приймаються державною мовою і офіційно публікуються державною, російською та іншими регіональними мовами або мовами меншин.
Стаття 11. Мова роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування
1. Основною мовою роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування є державна мова. У межах території, на якій поширена регіональна мова (мови), що відповідає умовам частини третьої статті 8 цього Закону, в роботі, діловодстві і документації місцевих органів державної влади і місцевого самоврядування може використовуватися регіональна мова (мови). У листуванні цих органів з органами державної влади вищого рівня дозволяється застосовувати цю регіональну мову (мови).
Стаття 18. Мова економічної і соціальної діяльності
1. У економічній і соціальній діяльності державних підприємств, установ та організацій основною мовою є державна мова, а також вільно використовуються російська та інші регіональні мови або мови меншин.
3. Потреба громадян у мові навчання визначається в обов’язковому порядку за заявами про мову навчання, які надаються учнями (для неповнолітніх – батьками або особами, які їх замінюють), студентами при вступі до державних і комунальних навчальних закладів, а також, у разі потреби, у будь-який час періоду навчання.