И останемсяМы вообще-то тут были уже

Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
И останемсяМы вообще-то тут были уже
И останемся![]()
Весь русскоговорящий Харьков приехал в другую страну что-ли? Мы вообще-то тут были уже![]()
А в чем вообще суть этого закона?Большая просьба к сторонникам этого "закона",растолкуйте мне в двух словах.Если честно я ни хера не пойму,что он декларирует
И останемся![]()
Было то же самое.
А этот термин придумали "патриоты" Свобода. а к ним ещё оппозиция подключиласьКто такому понятию тебя научил?
Вот. Зачем пост изменил.Вот интересно твоё понимание слова "свидомиты". Что оно означает лично для тебя?
Не все проплачены. Совсем не все.
Вот интересно твоё понимание слова "свидомиты". Что оно означает лично для тебя?
А этот термин придумали "патриоты" Свобода. а к ним ещё оппозиция подключилась
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Еще ода галимая калька - "свидомые". Кто такому понятию тебя научил?
2. Я – унікальне космічне явище – бо в космосі більше такого, як я, не існує.![]()
Да уж, тут трудно поспорить![]()
не надотут дунька,ой простите zirka_Ю за неё голосовала
![]()
вот про половые трудности это вы верно подметили .жила во Львове на одной улице с русскими.......![]()
С красавчегом!![]()
Не понимаю в достаточной мере.Обьясни мне суть этого закона?
Хорошая ава у тебя. По законам зоны. "Сегодня умри ты, а я- завтра ". Ну-ну.
Мне в конце-концов,кто нибудь из защитников этого закона,обьяснит-что они на самом деле защищают?Какие преимущества дает или не дает этот закон?Создается впечатление что эти защитники,вообще не в курсе того что в этом законе декларируется.Я признаюсь честно,ни хера не пойму что он дает.Я против него только потому что все законы принятые властью еще ничего хорошего не дали,поэтому я уверен ничего не даст и этот.
Стаття 10. Мова актів органів державної влади та органів місцевого самоврядування
1. Акти вищих органів державної влади приймаються державною мовою і офіційно публікуються державною, російською та іншими регіональними мовами або мовами меншин.
Стаття 11. Мова роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування
1. Основною мовою роботи, діловодства і документації органів державної влади та органів місцевого самоврядування є державна мова. У межах території, на якій поширена регіональна мова (мови), що відповідає умовам частини третьої статті 8 цього Закону, в роботі, діловодстві і документації місцевих органів державної влади і місцевого самоврядування може використовуватися регіональна мова (мови). У листуванні цих органів з органами державної влади вищого рівня дозволяється застосовувати цю регіональну мову (мови).
Стаття 18. Мова економічної і соціальної діяльності
1. У економічній і соціальній діяльності державних підприємств, установ та організацій основною мовою є державна мова, а також вільно використовуються російська та інші регіональні мови або мови меншин.
3. Потреба громадян у мові навчання визначається в обов’язковому порядку за заявами про мову навчання, які надаються учнями (для неповнолітніх – батьками або особами, які їх замінюють), студентами при вступі до державних і комунальних навчальних закладів, а також, у разі потреби, у будь-який час періоду навчання.