Есть такие люди, которым хоть *** в глаза - им божья роса.
так, "маацковскай ґость", маєш рацію, ти є одним з найгідніших представників цієї касти!
У него все русские ресурсы - помойки и пропаганда.
безперечно, але у твоєму випадку - ще гірше, бо ти, "радімає пятно саціалізьма", наводиш гнійну совєцьку пропаганду нижчого ґатунку

Проект йельского университета(сик, один из самых крутых вузов мира!) по сбору и хранению документов - заангажирован коммунистами.
ага, це вже щось нове, докази будуть, чи як завше?
И хранящиеся там 22томник(в электронном виде ессна ж) стенограмм нюрнбергского процесса - не первоисточник. И цитаты из этих самых стенограмм, в которых участники процесса читали документы(понумерованые, а не просто какие то бумажки!) - это "судилище по образцу 30х годов в ссср".
я дивлюся, "спєця", що твоє "бєшєнства ваткі" негативно вплинуло на твої й без того обмежені здібності

"не первоисточник" чого? твоїх бздурних стверджень? у жодному разі, бо ти, бовдурику, навів лише цитати допитів х-зна кого на інсценованому у Нюрнберзі голлівудському шоу, а не тих, кому ти приписуєш процитовані тобою тексти.
Якщо ти плянуєш карʼєру фахового анти-хфашіста, то тобі, бідотко, треба знати хоча б абетку матерії та ведення полеміки та трохи англійської щоб зрозуміти отакі прості речі як statements на інет-сторінках

. Aле, як виглядає, далі copy&paste твоя скорботна голівка піднятися тобі не дозволить
Oкрім того, твій "пралєтарскай ґнєв" теж підтверджуєш мою тезу: Kоли правовірні homo sovieticus'и чуют/бачать українську, вони шаленіють ще більше та починають псувати навіть своє "імпєрскає нарєчіє", що "двоєчьнік"?
Энциклопедистов они считают прямыми последниками масонов и думают что это плохо.
но ось бач, до чого призводить "бєшєнства ватки"

де я писав, що енц. є "последниками масонов", "ґраматєй каканай"

та хто думає про що, що воно "плоха"? ти читаєш що ти ото ляпаєш дурним язиком, ротобздійко?
Более того, почему то думают что влияние энциклопедистов на цивилизацию ограничилось французской революцией и появлением коммунистов.
де я про це писав?
При этом сам тыкаешь ссылки на гугл, считая что ты ими кому то что-то доказал.
ванькя, ти дурієш протягом одного єдиного допису: "ссылки на гугл" є оце
https://www.google.com/
а я що наводив?
Игнорируешь прямые простые вопросы.
но ось бач, перенесення своєї поведінки на супротивника, це вже ознака психічного розладу

навести тобі мої запитання, від яких ти "ушол", чи "нуєва на?"
Но о чем можно дискутировать с человеком, который свято уверен что нюрнбергский процесс - это "судилище невиновных"?
1. Де я писав отаку нісенітницю:
нюрнбергский процесс - это "судилище невиновных"

оце марення вказує на те, що у своїй памороці ти вже не можеш хоч якось викладати навіть свої скорботні думки, але не переймайся - це є стандартною реакцією пропагандистів "рюсскаґа міраЪ" та сере-сере, коли ті стикаються з реальністю.