Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Закликаю розмовляти українською

• Автор теми Автор теми sashapro
  • Дата створення Дата створення
Польша нас не пускает до ******ы из-за бандеры. Так и сказал их министр.
Так шо выбирай или ******а или бандера. На шо сядешь?

вас, совочокЪ, не тіʼки Польща й не тіʼки до Європи не пускає, а саме - за загарбання Kриму та за вторгнення на Донеччину

Привет, рудик.
Ты обиделся что я не твой суржик привела в пример? :( :)

я не володію чеською, тобто розуміти трохи можу, але розмовляти на жаль ні. Oтому я не буду вказувати чехам, як саме їм розмовляти чеською: празьким діялектом чи іншим. Чому ж ото TИ, яка української не знає та до самої України вороже ся стави, пнесся давати вказівки кому та як розмовляти українською:незнаю::рл:

Для всих тих, кого утискали та принижували довгi роки!
Мережа супермаркетiв АТБ зобов'язала касирiв спiлкуватися з покупцями українською.
"Возрадуйтесь, блаженные"(с)

:D

Мережа супермаркетiв АТБ зобов'язала касирiв спiлкуватися з покупцями українською.
яка гарна новина, а головне, ще й привід завітати до цієї приємної крамниці.

Доброго дня, шановні!

Мне плавно, позорь укр. язык дальше :D
А с чего ты решил харьковчанам на харьковском форуме указания давать сидя в Германии? А?

це тіʼки підкреслює твоє повне невігластво щодо української, бо питання було: а що ото тобі, цяця совєцька, до української мови?

якщо ото є вказівкою, то або ти зовсім не знаєш української, або вживаєш слова, зміст котрих не розумієш (як на мене - у твоєму випадку - й те, й інше)

У всіх рідна мова українська, а місто російськомовне. Не поясните як так може бути?

Залюбки.
Мій батько родом з Петропавлівського району Дніпропетровської області.
Моя мама родом з Білопольского району, Сумщина.
Вони з дитинства україномовні.
Я ріс на Сумщіні, там всі украіномовні.

Познайомились вони в Харківському Медичному істітуті.

А того часу батькова старша сестра з чоловіком потрапила у Харків.
Так потроху вся родина залишилась у Харкові.
На той час Харків вже був російськомовним.

а призывать на форуме или принуждать к чему либо разве не запрещено :confused:

Как тебя могут на форуме к чему либо принуждать ? Кнопка выход вверху справа и ты свободен от оков.
А призывать знак еще один язык, который является государственным в стране, в которой ты живешь не запрещено. Или у тебя пухнет мозг от лишней информации ? Люди наоборот стремятся (некоторые) знать больше.

Для всих тих, кого утискали та принижували довгi роки!
"Возрадуйтесь, блаженные"(с)

:D

я рад за них но пока не замечал что, когда покупатель обращается к продавцу на русском то продавец чтоб было понятнее покупателю должен с ним общатся на понятном языке, если иностранец зайдет в магаз по этикету с иностранцем должны общатся на иностранном языке и это не мной придуманно а так везде в элитных заведениях , вспомните евро 2012 на металист волонтеров набирали только со знанием одного из иностранных языков в основном инглиш так что , когда я захожу в магаз я чтоб погнятней было говорю продавцам по рюсски чтоб всем понятнее было

Назад
Зверху Знизу