Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Закликаю розмовляти українською

• Автор теми Автор теми sashapro
  • Дата створення Дата створення
обычно так в заключении разговора говорит тот кого сам разговор напряг , я и не думал даже напрягаться

Да, это заметно :D
да пшол ты со своей темой я общаюсь как мне удобно и не стоит меня принуждать, как общался как мне удобно так и буду общатся и хрен ты меня заставиш общатся как тебе удобно, хочеш общайся на Украинском это твое , а мне удобнее общатся с людьми по ***шенски и ни чего ты не измениш

fa2cad.webp

вот как раз в темму как можно за пол года набить больше 8 тысяч сообщений

Як можна з 2008 року набити 190 повідомлень, консерва ти йопана. 21 повідомлення у рік - ти довго чекав шоб важливі речі повідомити.

Як можна з 2008 року набити 190 повідомлень, консерва ти йопана. 21 повідомлення у рік - ти довго чекав шоб важливі речі повідомити.

слыш ты балабол пропидарный был бы ты рядом я б тебе монтировку на ушах завязал

Якщо ти хочеш впливати на людину, то перво-наперво ти мусиш її зацікавити. Ти мусиш переконати її, що це ти їй потрібен, а сам для себе повинен мовчки усвідомити, що це вона потрібна тобі. Аби переконати, що ти їй потрібен, ти повинен запропонувати їй щось таке, що їй сподобається. Ти мусиш давати цій людині комфорт, затишок, упевненість у майбутньому - коротше кажучи, ти повинен вивчити інтереси цієї людини й давати їй те, що вона хоче (а не тупо те, що ти сам вважаєш для неї корисним). Тільки тоді ти отримаєш повноцінний вплив на цю людину і зможеш її в чомусь переконувати.

Можна, звісно, не вдаватися в такі складнощі і примусити силою. Це набагато швидший метод. Просто май на увазі: людина, на яку ти тиснеш силою, при першій же нагоді з превеликим задоволенням устромить тобі ножа в спину, і правильно зробить.

Вибач, я не хочу все це пояснювати тобі такими словами, щоб ти обов'язково зрозумів. У нас із тобою, схоже, різні цілі, тому я не зацікавлений у тому, щоб ти знав основи психології. я просто кажу вголос те, що думаю, а ти займайся ***ньою скільки тобі хочеться.

Нічого я їм не мушу і не винен.

Правильно. Вважай, що це вони всі тобі винні, і що раз вони тебе не хочуть слухати - то це їхні проблеми, що вони такі дурні. Не забувай, що ти в цьому світі найрозумніший. (Не рахуючи Президента, котрому завжди видніше, бо він найкраще про все поінформований.)

Ти і тут прийшов топити за москалів, в тебе ж спеціальна тема є з такими як ти корисними *****ами.

Достало это фанатично настроенное псевдопатриотное *****, которое решает как мне и на каком языке разговаривать в Харькове

Кому ты ***** нужен что бы за тебя что то решать..? Может тебе еще стакан боярышника нахаляву, еще и в рот залить, скакун?
Достало его...
Ни на что неспособная чернь, не способная даже принять меры к собственному комфорту, если действительно достало.

Назад
Зверху Знизу